Új hozzászólás Aktív témák

  • dkess

    őstag

    válasz #72445440 #28576 üzenetére

    "Asszongya" az idézett Digi oldal:

    "VoLTE (voice over LTE): hanghívás LTE-n, azaz 4G-s adathálózaton keresztül

    ...

    Szükséges feltétel a hívó fél részéről:

    - Internet eléréssel rendelkező Wi-Fi hálózathoz kapcsolódás"

    WTF? :)) Továbbá:

    "VoWIFI (Voice over Wi-Fi): hanghívás Wi-Fi hálózaton keresztül

    ...

    Szükséges feltétel a hívó fél részéről:

    - VoLTE/4G képes készülék (kizárólag olyan készülékekkel használható, mely támogatja az adott technológiát és a márka gyártója engedélyezi a DIGI hálózatához való csatlakozást). A DIGI folyamatosan bővülő készüléklistája ITT érhető el!" (ez az egyetlen feltétel)

    OK, világos, hogy összekeverték a kettőt, de tényleg elolvashatná valaki mielőtt kirakják ... :) Úgy egyébként érdemes ez alapján is kicsit óvatosan kezelni, amit ezen technológiákkal kapcsolatban kiírnak (itt most az "FB -s ingyenes hívásos" posztra gondolok).

    adolfo01@ [link]


    Tehát, ha a "csúnya nagyok" nem engedik fel a hálózatukra a Digi -t, mint "belföldi roaming" tekintetében (mondjuk megállapodás hiányában) ahol gond van a lefedettséggel - ott majd felengedik az adathálózatukra voip szolgáltatásra? Hát, ennek nem látom sok realitását.

    A másik oldalról az átlag "egy-bit -es Jóskapista" -t (mint átlagos előfizetőt) szeretnéd terhelni voip beállításokkal? Meg még egy technikai megvalósítás, amit szupportálniuk kellene a Digi oldaláról? Inkább maradjunk az egyes pontnál ... :)

Új hozzászólás Aktív témák