Új hozzászólás Aktív témák

  • DevKiller

    senior tag

    válasz sifarr #23519 üzenetére

    Én nem félek, hogy bele buknak mert látom mit csinálnak a túloldalon.
    Az amit mi itt lehetetlennek írunk azt kb Romániában megvalósítják. 2019 őszéig csak 2100 MHz-en tolták ott a 4G-t, ami ugyebár még nehezebben terjed mint az itteni frekvencia. Aztán valamikor tavaly újrahasznosították az UMTS-re használt frekit, amit kettévágtak 900-as 4G-re és GSM-re.
    Eddig 900-on csak 3G semmi más. Élhető(tapasztalat) a DIGI több toronnyal dolgozik mint a többiek. Mióta van náluk a 900-as 4G(kb ugyanazokkal az értékekkel mint itthon) azóta azért fejlődött a 4G lefedettség de simán elmondható hogy a területek nagy részén még mindig többnyire 2100 van.

    Ezzel csak azt szeretném elmondani, hogy ott sincs nekik kolbászból a kerítés mint ahogy itt sem. Azt már nem is részletezem, hogy 2600-as TDD 4G-t építenek mellette nagyobb városokba és néhány főbb útvonalon érhető el amit itthon tényleg csak muszájból használunk.

    Egyszó mint száz ha már ténylegesen belefogtak akkor valami kerekedni fog belőle. Ilyen mértékű szívásra szerintem se számítottak, de valamennyit szerintem belekalkuláltak

    Bár ehhez még mindig hiányzik valami alacsony freki de reméljük megadatik. :C

    [ Szerkesztve ]

    HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)

Új hozzászólás Aktív témák