Új hozzászólás Aktív témák

  • rothfb

    veterán

    válasz Intruder2k5 #21132 üzenetére

    Igen, Doggy Dog esetében is erre akartam kilyukadni. Itt van pl az én példám (ami a dunántúli gyenge lefedettséget is magyarázza). Tőlem tán még egy km-re sincs a torony (amiből 3 is van egy Oroszlányon, ami egy 18000-es kisváros), mégis itthon a földszinten VoWifit kell használnom, mert szinte alig van térerő. És, hogy ez hogy függ össze a dunántúllal? Úgy, hogy a torony helyzete a domborzat miatt komolyan meghatározza, hogy van e térerőd, vagy nincs. Még ilyen közeli toronynál is ez a helyzet.
    De van itt Oroszlányon olyan hely, ahová ha bemész, semmi, ha 3 azaz három méterrel arrébb mész a helység elé, ki a kültérre, 3-as térerő van.
    Egy szóval itt a frekvenciával is bajok vannak, ezért nagyon nagy merészség kell, hogy egy fontos számot egy az egyben átvigyél a Digihez. És bármennyire is bővítenek, ehhez a frekvenciához még nagyon, de nagyon sok torony kell ahhoz, hogy biztonsággal le lehessen fedni a nem teljesen sík vidékeket is. És majd ha ez sikerül, mármint a teljes lefedettség, majd csak akkor szabad neki pénzt kérni a szolgáltatásért. A havi díjra gondolok. Addig viszont max játszós kártyának jó. Ha pedig júliustól pénzt kérezért, visszaadom mind a négy kártyát. Talán egyet megtartok a net miatt.

Új hozzászólás Aktív témák