Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktor77

    titán

    válasz sysrq #8750 üzenetére

    Érdekes módon, az 1.7.7 hozzányúlás nélkül hoz sokkal nagyobb sebességet. Visszafelé fejlődik az utorrent? Ami régebben ment beállítás nélkül, az a mai verziókkal már csak szöszmötölés árán megy?

    Halkan megsúgom (bár teljesen lényegtelen), elolvastam pár beállítási tanácsot a különböző torrentoldalakon (mármint a 2.0.4-hez). Azokkal sem ment feljebb a sebesség.

    McLaca:
    1. Ha bele akarok nézni egy torrentbe, hogy mi van meg belőle, és mi nincs, azt az utorrenttel nem tehetem meg (persze, lent a fájlistában megnézhetem). A jobbgombos menü semmi ilyesmit nem kínál fel.
    2. Ha pl. egy packból ki akarok venni egyetlen filmet (mondjuk mert letöröltem), azt nem tudom kivenni a megosztásból. Míg BitCometben ez egyetlen pipa kivételével működik.
    3. Nem látom, hogy egy torrentből mennyit seedelek. Pl. a 65 gigás packból 43-at seedelek.
    4. BitCometben alapból megadhatok pár mappát, amikbe töltök, ezekből letöltéskor választhatok. Legnagyobb poén (utorrentben), ha pl. megadom a H:\ISO mappát letöltési helynek, az eszetlen oda kezdi letölteni a rar-okat. Ergó javíthatok bele a letöltési helybe úgy, hogy az utolsó mappanevet megtartom (blablabla.xvid.hun), és elé írom a helyet. A BitComet tudja mappába rakni.
    5. Itt valószínűleg én vagyok a béna, de a fenti nyilakkal nem tudok egy-egy torrentet feljebb vagy lejjebb mozgatni a listában.

    (Az olyanokat meg sem említem, hogy a BitComet jó Youtube letöltőnek, http letöltőnek, mert nem tartoznak szorosan egy torrentkliens feladatai közé.)

    Ami az utorrent mellett szól, hogy valóban kevesebbet eszik, és sokkal intelligensebben kezeli a cache-t.

    [ Szerkesztve ]

    Csinálni kell. Kész. Pont.

Új hozzászólás Aktív témák