Új hozzászólás Aktív témák

  • sobak

    friss újonc

    Üdv mindenki, küldenék diginek egy szívhez szóló levelet az ipv6 és prefixek tekintetében, viszont egy fecske nem csinál nyarat. Aki szeretne, vagy már használ ipv6-ot és nem elégedett a 64-es prefixszel, azt kérném, hogy szintén küldjön egy emailt a ugyfelszolgalat@digikabel.hu címre. Az email amit megfogalmaztam:
    Tisztelt Digi,
    Kérném az IPv6 címek és prefixek kiadásának felülvizsgálatát az ietf ajánlása alapján melyet itt találhatnak: https://tools.ietf.org/html/rfc6177
    Röviden az ajánlás alapján az ietf 48 vagy 56-os prefixek kiadását javasolja végfelhasználók részére.
    Tisztában vagyok azzal hogy egyes technikai változtatások bevezetése, tesztelése és kiértékelése költség a szolgáltató számára, ugyanakkor az IPv6 felé való elköteleződés az rfc ajánlásainak átgondolását is magával hozza.
    Ennyit az ajánlásról, részemről, ha távlatokban gondolkodom, szeretném átállítani otthoni hálózatomat IPv6-ra. A belső hálón több alhálózat, illetve több SSID van, és ezek megfelelő kezeléséhez szükség lenne < /64 prefixű címekre.
    Kérem önöket az említett ajánlás átgondolására, figyelembe véve hogy számos felhasználónak (üzleti főleg), szüksége lenne erre a változtatásra.
    Üdvözlettel
    Név
    Szerződés száma:

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák