Új hozzászólás Aktív témák

  • Dzsedáj

    tag

    válasz bambano #63593 üzenetére

    Az elmondottak alapján én nem így értettem. Ugye bementem a Digihez, ott mondták hogy a címen van már élő szerződés és nem tudok a nevemre kötni. Kiderítettem ki volt az előző albérlő. Beszéltem vele. Mondta hogy "vinni akarták magukkal" a szerződést, de ahová költöztek oda nincs még behúzva a digi. Nem akart kötbért fizetni, ezért inkább nem mondta le a hűséget, hanem fizette tovább. A hűség e hónap végén jár le. TV adásom van, akkor azt is kihúzták volna.

    ubyegon2:Kérdés, hogy nekem megadják e, mi a helyes? Nem tudom mit kérnek "igazolás" gyanánt?! Elképzelhető, hogy vmit rosszul adtak meg. Viszont a lentebbi mondatomból kiderül, hogy akkor a Digi k*rt el vmit.

    istvankeresz:Természetesen létrehoztam a PPPoE csatlakozást, de semmi. Van szerződés számom, azt direkt elkértem. Elkértem a felhasználónevet és jelszót is, amit ők kértek ki a Digiből (mivel nem használták már jó ideje, elfelejtették) és kifotózta nekem az illető a lapot amin ez szerepel, tehát még az sincs, hogy esetleg ő írt el vmit.

    ''Az én akarásom nem bolondság,hanem tövig kalászos táblája a tibennetek még csak csirázó búzaszemeknek!''

Új hozzászólás Aktív témák