Új hozzászólás Aktív témák

  • Redlight2

    tag

    Sziasztok!

    Inviteles időkben lett bekötve hozzàm gigabites optika. Akkor kaptam egy nokia g240wf routert hozzà amiről az IPTV is megy. Igazàbòl 2 pc van az 1-es és a 2-es portba dugva, illetve 4-esre az iptv box.
    Kàbelen mind a 2 pc hozta a közel a gigabit sebességet, így az igényeinknek megfelelt. Azt a kis 80mbit/s-es körüli wifit tudja 2.4ghz-en, ami eddig elég volt egy okosTv-nek meg 2 mobilnak. FullHD tartalmakat néztünk a tv-n leginkàbb plexen keresztül azzal még megbírkòzott a wifi.
    Viszont most bővíteni szeretnék, mert érkezik egy jobb TV amin azért 4k hdr és dovi tartalmakat szeretnék nézni + egy nas-t is be akarok szervàlni plex szervernek.
    Több kérdésem is lenne. Az egyik ha veszek egy sajàt routert és bridge (modem) mòdba rakom szolgàltatòi routert, akkor az IPTV boxot az új sajàt routerbe kell dugni vagy az marad a szolgàltatòiban? A màsik, hogy ügyfélkapun kerszetül azt làtom, hogy modem mòdban van az ont. Elvileg akkor wifim se lehetne, de az közben mégisvan...akkor hagyjam így és csak kössem rà az új sajàt routert az 1es portra? Esetleg egy olcsòbb ax-es routert tudtok ajànlani amivel gond nélkül tudnàm wifin keresztül plexen lejàtszani a 4k tartalmakat? :R

Új hozzászólás Aktív témák