Új hozzászólás Aktív témák

  • egresij

    csendes tag

    válasz Kija #2611 üzenetére

    Nem értem a jelenséget!
    Márciustól, az átállástól kezdve ezzel küzdöttünk majd három hónapon keresztül, aztán se szó, se beszéd, egyszer csak magától (Digi-től) megjavult minden csatorna, se pixelesedés, se akadozás, ez tartott 2-3 hétig, aztán újra leromlott minden, újra kockásodás, akadozás, nálam szinte minden sávon, de jellemzően a 700 MHz csatornákon.
    A legrosszabb az AXN és felette, élvezhetetlen, csak kockából áll a kép, hang nélkül!

    Érdekes (korábban is így volt), csupán a DVC-C TV tunerrel ilyen rossz a vétel, mintha direkt az STB-hez igazítanák a jelet, mert ott teljesen kifogástalan, talán arra akarják kényszeríteni a kuncsaftokat, hogy STB-t vegyenek, béreljenek! Bár ennek teljesen ellentmond a jelenség, amikor azt olvasom állandóan, hogy STB viszont nincs, heteket, hónapokat kell rá várakozni.

    Ideiglenesen visszatértem a korábban már bevált módszerre, betettem a TV bemenet elé egy csillapítót, most elegendő 5-8 db, korábban (április) 15-20 db kellett.

    De jó lenne, ha végre sikerülne beállítani valahol a közvetítő rendszert, hogy megfelelő minőséget kapjunk, ha már digitális vételre vágyakozunk, vágyakozunk, vágyakozunk ......!

    www.kastélyok.hu, Samsung TV_UE32ES5500V (DVB-C tuner); USB DVB-T Tuner (RTL2832U)/PVR5; Samsung PC-Monitot/TV (DVB-C) LT24D390; Samsung Omnia (már nem használom)

Új hozzászólás Aktív témák