Új hozzászólás Aktív témák

  • Ance

    őstag

    válasz interstate76 #9172 üzenetére

    A digi műholdas valóban érzékenyebb az upc-nél az időjárásra, de azt kell mondjam, hogy az utóbbi időben azért sokat javult a dolog (volt mindkettő). Egyébként gyakori hiba, hogy a ház falára, de a kilógó tető-túlnyúlás alá kerül felszerelésre a tányér, így a felülről jövő jelet még ez is árnyékolja (főleg, hogy általában ott még egy bádog csatorna, vagy valamilyen fém lezárás is van). Ezért nem olyan rossz időben is elmegy a vétel.

    Tegnap voltam bent a diginél és a már meglévő előfizetőkre az alábbiakat tudtam meg:

    21-étől lehet kérni a HD beltérit (ezt eddig is tudtuk), de úgy, hogy befizeted az általad kiválasztott konstrukciót, majd 15 napon belül értesítenek, hogy mehetsz átvenni a beltéri egységet. Ekkor kell majd vinni a régi beltérit a dobozával együtt. Megkapod az újat, hazaviszed, beszereled, örülsz. Ha ők viszik ki, akkor 4k-ba kerül majd.

    A 10.000 forintos konstrukciónál 12 hónap rabságot kell vállalni, a befizetett 10.000 forintot havi 500 forintonként írják jóvá a számládban. Egy csekély értelmű medvebocsnak is egyértelmű, hogy ez ténylegesen 20 hónap hűség, ha nem akarsz elesni a 12. hónap után a befizetett további 4.000 forintttól (8x500), mivel ha felmondod, nincs miben jóváírni ugye.

    A 15.000 forintosnal nincs hűség, a beltéri a tied lesz, használhatod a funkciója szerint, tarthatsz benne aranyhalat, vagy virágot, nem érdekli őket. Jóváírás sincs természetesen. Arra a kérdésre, hogy esetleg később visszavásárolják-e, egy "nem tudom" volt a válasz, ami szerintem nem-et jelent. Mellesleg én sem adnék egy kb. 5.000 forintos áron beszerzett beltériért használtan 15.000-ret vissza a digi helyében (ezret sem).

    A fentiek a már meglévő előfizetőkre vonatkozó információk.

Új hozzászólás Aktív témák