Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    Sziasztok!

    Két kérdésem lenne a digi sat tv-jével kapcsolatban, kérlek, segítsetek nekem!

    1. Jelenleg UPC-s digital gold csomagom van, nagyon elégedett vagyok a csatornakínálattal és az SD-adások minőségével is. Szeretnék digisportot, de a hétvégi kézimeccsekért cserébe nem akarok gyakorlatilag minden nem HD csatornát rosszabb minőségben nézni, mint most, annyit nem ér az egész. Szóval a kérdésem az, hogy a HD adások érkeztével változott valamit az SD-adások minősége, vagy ugyanolyan maradt, mint volt kb. 2-3 éve?

    2. Korábban (3 évvel ezelőttig) 3 éven keresztül volt T-home Sat TV-m, és gyakorlatilag csak akkor ment el a jel, amikor áramkimaradás volt, míg ugyanezzel kapcsolatban a digi tányérosa esetében a 3 évvel ezelőtti szolgáltatóváltásomkor a különböző fórumokon nagyon sok rosszat olvastam (többek között emiatt váltottam akkor a digi helyett a UPC-re). Ezek a kritikák még mindig megállják a helyüket vagy változott valamit a helyzet?

    Kösz előre is!

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20S és P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák