Új hozzászólás Aktív témák

  • Albiceslete

    csendes tag

    Helló Mindenkinek!

    Nemrég kezdtem el olvasni a fórumot, mivel Digi tv-re szeretnék váltani. Illetve már le is adtam az igénybejelentésemet a most futó dupla dual akcióra. Jelenleg egy városi kábeltévés hálózatom van, ami továbbra is üzemelni fog az alattam lakó szüleimnél (ennek később lesz jelentősége).
    Szeretnék feltenni pár kérdést nektek, mivel látom itt műszaki, bekötési valamint beállítási dolgokban is profik vagytok. Bocs, ha hülyeségeket kérdezek majd, de közel 7000 hozzászólást böngészni valóban nincs időm, miközben a gyerekeim ki akarnak túrni a gép elől.
    Ahogy látom a Digi tv honlapján különböző beltéri egységek ill. tartozékok szerepelnek, nem tudom a bekötés előtt van-e lehetőségem ezek közül választani, vagy a szerelő valamivel meglep. Esetleg erről valami véleményt írnátok, ill. valami jótanácsot ha jönnek beszerelni és előzetesen mit egyeztessek.
    A bevezetőben írtam, egy kétszintes családi házban lakom, de a lakásom ami a felső szint teljesen különálló. A kábeltévés rendszer ami most van az én padlásomról ágazik szét, tehát ez nem kerül megszüntetésre, csak én leválok a rendszerről.
    Namost ahogy én gondolom a bekötéskör egy teljesen különálló rendszert épít ki a szerelő, viszont nem tudom műszakilag kivitelezhető-e, hogy én valamelyik tévémen vagy esetleg többön is meghagyjam a lehetőséget (nem értek hozzá) , hogy vissza tudjak csatlakozni a régi rendszerrre is, mivel laikusan gondolom csak vissza kéne dugnom a kábeltévés coaxot.(lehet hogy most hülyeséget írtam nem tudom).
    Nagyvonalakban ennyi lenne.
    Szívesen fogadnék 1-2 jótanácsot ill. segítséget, információt!
    Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák