Új hozzászólás Aktív témák

  • v.attis

    őstag

    válasz Rick4 #6818 üzenetére

    Na, itt azért megint vannak különbségek és ezt nem tudom mi teszi. Lehet régió, vagy szerelő függő a dolog. Elmondom mire gondolok: Soha mégegyszer mondom soha nem fizettem a szerelőnek. Márpedig nálam jártak egyszer kétszer, mert szinte évente módosítottam valamit a házban és vagy bővíteni, vagy áthelyezni kellett a cuccot. Minden esetben itt voltak 48 órán belül, de volt hogy reggel szóltam, délben itt volt. Mondjuk ez nem teljesen igaz, mert néhány hónapja kértem a harmadik tv-re is az elég nehezen jött össze, de mint utóbb kiderült akkor is a szerelő szívózott.
    Rossz idő... Hát kb 3 perc cumi amíg feljön a vihar, aztán ha már itt tombol akkor semmi gáz nincs. Mondjuk nálam a tetőn van az antenna és semmi akadály nincs előtte.
    "Csak megy". azért lássuk be ennek is van előnye. Oké, hogy nincs ebben a merciben klíma, de nincs egy rakás extra sem amit nem használ a söfőr, meg csak belezavar a vezetésbe. Sok embernek az egyszerűség a fontos.
    Oké, hogy neked nem ez az s merci, de az egyszeri embernek ez megfelel csúcskategóriának. Persze mindenki tudja, hogy kell a diginek fejlődni, de szerintem 100 emberből 2 használná ki a plusszt ami hiányzik belőle. Én nem ismerek olyan embert aki ha leül a tv elé mást is akar, nem egyszerüen csak tévézni. Ha meg minőséget akarok, akkor ott a dvd.

Új hozzászólás Aktív témák