Új hozzászólás Aktív témák

  • m0rd0k

    senior tag

    Sziasztok!

    Az imént hasonlitottam össze Digi TV @TV2 és T-Home Sat TV@TV2 adását,mint tudjátok BL meccs megy.A Sat TV HDMI Kábellel van rákötve a HD monitoromra.A Digi Tv Scartal.

    Az eredmény: Digin nagyonrossz képminőség,pixeles volt,a pálya is,a játékosok körül szintén.Sat Tv-n pedig éles kép,jó hang.Élvezhető mind CRT TVn mind HD Tv n.A Digi a CRT n is pixeles volt.

    Reklám: Szerintem érdemes utána járni mennyi lenne nálatok a T-Home Sat Tv,mert Digi Tvnél jobb,és akár árban is verheti.Egyedül digisport ami minusz pont Sat TV nek,de arra meg ott van a steam,nemcsak az eredeti,házi steamek is jók.

    Látom más is elégedett Sat TV vel.Sagem beltérik mióta kijött a Szoftver frissités,nekem nem rakoncátlankodnak,max heti 1x,ha újra kell inditani.Árban mi kevesebbet fizetünk mint a Digi Tv-ért.3 Tv re.3500 ft körül fizetünk 3 tvre,Digi pedig ugye 3 tvre,5800,tehát jóval olcsóbb és jóval jobb.1 vagy 2 tévére is olcsóbban jön ki mint Digit,de függ pár dologtól.(Nekünk pl telefon és net is náluk van és igy még olcsóbb.De dupla,vagy szimpla kedvezménnyel sem drága. Megéri utána járni.

    Üdv:m0rd0k

    [ Szerkesztve ]

    Minden szinten,szinte minden.

Új hozzászólás Aktív témák