Új hozzászólás Aktív témák

  • frovery

    senior tag

    válasz Fuvaros #15660 üzenetére

    No igen, én is változásra számítottam, mikor 2001 óta csak Invitel volt nálun ADSL jó drágán. Aztán a régi, helyi kábeltv-t felvásárolta a Jurop Telekom, fejlesztett rendesen, mert teljesen új ED3-as koaxot rendszert épített ki. Sajnos az árképzésük nem jött be nekem. 64/8-as net 7990Ft/hó. 60 csatorna digitális tv 3990Ft/hó+telefon. Stabil, megbízható de nem olcsó.
    Erre az Invitel belehúzott, félve a konkurenciától félig optikára váltott VDSL, + iptv de ugye ez még félig rézdrót. Max net 60mega ha nincs iptv, ha van, akkor max 30mega net. 5500Ft egy trio csomag 1 stb-vel.ami már verenyképes de csak árban. A stabilitása egy katsztrófa. Ügyfélszolgálattal, karbantartással nincsen gond, csakhát az a fránya stabilitás...

    Műholdasnál pedig ugye a tp-k bérleti díja nem olcsó. A HD adások száma, minősége nekünk megfelel a UPC-nél. havi 1990Ft/hó a medium csomag+990Ft/hó a HD csomag. Havi 3000Ft-ból 3 tv-re megfelelő. Az sd adásoknál vannak jobb és rosszabb minőségűek de az a diginél is megvan. Voltam 6évvel ezelőtt a T műholdasnál, na az az agyontömörített mosatlan kép nekem nem tettszet és akkor még talán 4-5 hd csatornájuk volt, az áruk peddig a csillagokat súrolta alulról.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák