Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz foxymaci #13212 üzenetére

    Nem akartam, és szándékomban se volt senkit leszólni, mindössze arra világítottam rá, hogy a két készülék már firmware eltérés okán is lehet más képminőséget produkáló, aztán jön a kábel, és még másról nem beszéltünk, tehát a vélemény eléggé szubjektív, és figyelmen kívül hagy minden logikusan fontos momentumot. Amit te láttál, az csak az, hogy a kolléga elsőre nem értette, pedig igyekeztem elmagyarázni, hogy a z egyetlen dolog, amire valóban támaszkodhatunk, azok a nyers bitráta számok, és azok egészen mást mutatnak.

    Ezért is nincs értelme annak, hogy melyik jobb, a tuti, hogy valakinek van egy digis beltérije, a haver, ismerős, rokon, szomszéd meg odaviszi a t-sat-os beltérijét. Persze kell hozzá vagy másik tükör, de azt felpattintani percek kérdése, egyazon készülékkel, egyidőben gyorsan pontot lehet tenni a kérdés végére. Pont úgy,a hogy egy tévé másképp néz ki az üzletben, és otthon, az autó jobb volt a tesztvezetésen, és még sorolhatnám.

    Nem egy teszt vlt, ahol végérvényesen eldönthető a kérdés, se nem ugyanaz a műsor, se nem ugyanaz a kedélyállapot, fényviszony, stb.

    Pont ezért próbáltam elejét venni annak, hogy ismét belemerüljünk, milyennek ítélik meg egyesek, mikor a feltételek sem adottak a pontos válasz megadásához.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák