Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz s3toraph #10531 üzenetére

    A T-home hozzáállása néha tényleg nem az igazi, de ebben sajnos a UPC sem jobb, a Digi pedig még rosszabb. Én most UPC vezetékesnél vagyok, mert egyedi ajánlatot adtak, amikor tavaly fel akartam mondani, azaz az akkori akciós csomagajánlatuknál is olcsóbban kapom tőlük a TV-t és a netet, szóval nem a járulékos szolgáltatásaik tartottak itt, hanem csak és kizárólag az ár, amit ajánlottak.

    A csatornákra és az adásminőségre vonatkozó igényeid alapján én a helyedben a UPC Direct-et választanám, talán ők a legjobb műholdas szolgáltató kis hazánkban. Már ebben a csomagjukban benne van minden, általad felsorolt csatorna, és fél évig csak 2.190,- Ft, és utána is csak 2.890,- Ft. Emellett az m1 HD-minőségben érkezik, továbbá csak 500,- Ft/hó a 2. STB, azaz 2 TV-re az első évben havonta kb. 3.000,- Ft-ba kerül a digiénél sokkal jobb szolgáltatás - ha valaki nem néz sportadókat, akkor szerintem ez most mindent visz. Nemrég rendeltem ilyet egy családtagnak, de még nem kötötték be, szóval az adásminőségről nem tudok nyilatkozni, esetleg annyit, hogy a neten olvasható infók alapján jó.

    Fentiektől függetlenül lehet, hogy mások jobb opció(ka)t ajánlanak, szóval azért ne vedd szentírásnak a véleményem! :)

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20S és P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák