Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz s3toraph #10529 üzenetére

    Szia!

    Nekem volt T-Home Sat TV-m, ill. családban és ismerősöknél is van műholdas Digi: ég és föld a minőség, mind a képet, mind magát a szolgáltatást tekintve. Sat TV-n éveken keresztül csak áramkimaradás esetén nem volt adás, a Diginél meg sok helyen egy kisebb zivatar is bezavar.

    Az objektivitás kedvéért meg kell jegyeznem, hogy én csak régi beltérivel láttam a Digi műholdasát, a HD-s cuccal állítólag az SD-csatornák képe is szebb, de a topikot olvasgatva azt látom, hogy ezzel a megállapítással nem mki ért egyet.

    Emellett azt szűrtem le az itteni infókból, hogy nagyobb lavórt és/vagy jobb vevőfejet felszerelve az időjárás miatti adáskimaradásokat talán megúszhatod, de azzal, hogy alacsony bitrátájú adást tolnak az arcodba, semmit nem tudsz kezdeni.

    Magyarán - mint szinte mki másnál - Nálad is az fog dönteni, hogy mennyire szeretnél Digisportot nézni:
    1. Ha nem nagyon, akkor szerintem rendkívül messziről kerüld el a Digit, különben olyan problémákkal fogsz találkozni, amik Sat TV-előfizetőként eszedbe sem jutottak!
    2. Ha nagyon, akkor pedig HD-s stb-vel rendeld meg!

    Sok sikert a döntéshez!

    Üdv

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó HP mini PC, Ryzen 5-ös HP laptop, Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák