Új hozzászólás Aktív témák

  • Callisto

    őstag

    válasz rumkola #4787 üzenetére

    Nem kell elmenni paragonig, mert a karakter tulajdonságai ismertek. Minden relatív. D3-n nevelkedetteknek összetettebb és ezt senki sem tagadja.
    Viszont ahhoz amennyi tulajdonsága van egy karakternek és amennyi játékmechanika tartalom van benne (pl. resek, statusok, képességek, egyéb tulajdonságok) semmi szükség bracerre, beltre. Nem beszélve, hogy jelentős fejlesztési és tesztelési időt spórolnak meg vele.
    Értelmetlen, mert nem tudnak lényeges szerepet játszani build diverzitásban és építésben. Nincs ezzel baj csupán más a célközönsége illetve könnyedebb időtöltésre való.
    Több mint 15 ezer órám van összes Diablóban, POE-ban, LE-ben, GD-ben és társaiban, de a D3-D4 nyomába nem ér a komolyabbaknak ha build diverzitásról és építésről van szó.
    Magam is elő fogom venni néha ha épp könnyed hentelésre vágyom bár a D3-at évek óta képtelen voltam pár óránál tovább játszani alkalmanként. Remélem a D4 azért nem lesz annyira sekélyes és egyszerű.
    Szeretem ha esik egy item, akkor van esély nézegetni a tulajdonsáégokat az összes itemen és a félre rakottakon is, hogy vajon kombinálva vagy craftolgatva őket tudok-e több HP-t, mannát, rest stb. kihozni és nem csak a damageről szól a dolog illetve van tétje is ha meghalok. Pl. XP vesztés vagy valami ami valóban tud fájni egy szint után.
    Ha neked több infód van ki vele. Mennyire lesz változatos skillekben, itemekben, stb. pl. a POE-hez vagy LE-hez mérten 1-10 skálán ahol a POE a 10. Tényleg érdekelne. Természetesen ez csak akkor releváns, ha jól ismered előbbieket is és nem csak kipróbáltam vagy hallottam róla szinten.

    [ Szerkesztve ]

    "A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

Új hozzászólás Aktív témák