Új hozzászólás Aktív témák

  • elite.cs11

    senior tag

    válasz DopeBob #4750 üzenetére

    Hat ha jol ertem itt az van, h kalunk kulcsokat amikkel a sima dungeon-oket nightmare dungeon-ne lehet alakitani. Es a kulonbozo kulcsok kulonbozo abilityket adnak a moboknak, pl nagyobb attack speed meg fasztudja. Es ezaltal a loot is jobb lesz. Vicces mod asszem itt is 150-ig megy fel a nightmare dungeon level.

    De igen, a server slam ota en se nyomtam a D3at. Haveromnak esett egy primal ancient puzzle ring, lenyomtuk a vaultot, de ennyi.

    #4751 TrollBalint: nem tudom mire gondolsz, mert itt tobb dodge ability van. Minden karakternek van abilityje amivel tud dodgeolni, mozogni es ennek tetejebe meg kaptunk egy Space dodgeot minden karira

    # 4753 De4d: amint kint lesz a game, turi higy lesz sokfele build, icyveins-en meg maxrollon meg meg kitudja milyen oldalakon. Nem ertem mirol beszelsz, a barbar hasznalhat ketkezes fegyvert, sot te tudod eldonteni, hogy melyik skillt milyen fegyverrel csinalja vegig, es a fegyver fuggvenyeben mas bonuszt kap. Pl a leap az csak ketkezessel hasznalhato. Vagy ha arra gondolsz, hogy a legtobb generatort nem lehet ketkezessel? Ezt nem neztem meg, nem tudom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák