Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoona

    aktív tag

    válasz elite.cs11 #4703 üzenetére

    Ez az a kérdés amit a karakterválasztóig nem tudok megválaszolni.

    Server slam bétában játszottam csak, ott volt Necro lvl20, Sorci meg Barbár csak kb lvl10, nem volt sok iő játszani így több kicskre rámentem.

    A Necro nem volt rossz, de a summonok elhaltak bossok közben és esélytelen volt a fullos armadát visszaéleszteni. Amikor sok mob ellen küzdött akkor a hullarobbantás viszont jó volt.

    Sorcival a Hydráig mentem el, az megvan hogy élveztem vele a játékot addig a kevés szintig ami ment így azt mondaná ide húz a szívem - pedig D3 ban kb DH/Monk seasonok voltak mindig.

    Barbár, na igen - itt sem jutottam sokáig de élveztem, odamész és csapod az ellent. Kérdés: Shieldes buildet próbát esetleg valaki? Lehet vele annyira hatékonyan játszani mint a szottnagy dps buildel?

    Druida nem fogott meg, Rugót nem tudtam kipróbálni. Ha teljesen véletlenül kezdéskor egy extra karaktet lenne a választó képernyőn mondjuk a PALADIN, akkor instant rámennék, de ez egy vágyálom ami vélhetőleg valami fizetős DLC ben fog megjelenni :D

    All in all Sorci vezeti a listámat, utána necro=barbár, lehet nem első nap lesz megvéve így a kezdeti videók billenthetnek.

    Diablo 3 Battletag - Jessa#2832

Új hozzászólás Aktív témák