Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz granini #88289 üzenetére

    Igen, értem. Én a Zunimassa setet használom, próbálok hozzá igazodni. De mivel nem igazán voltam mostanában erre, így sok dolog még új számomra. Ezért kérdeztem azoktól, akik jobban értenek és kiigazodnak, hogy szerintük mit lehetne még a karimon változtatni ahhoz, hogy jobban működjön. Ennyi érdekelt volna. A skilleket meg nem tudom nagyon variálni, mert például a Haunt nélkül - ami a Fetisheket spawnolja, ráadásul elég szépen irt is, ahogy megy mindenfelé - egyszerűen nem tudok életben maradni, az alap pár pet már ahhoz kevés, hogy feltartóztassa a tömeget. Nem tehetek róla, így szoktam meg.

    (#88290) JohnyMilan: Igen, én is, viszont legtöbbször nekem elég a pet és a portré, magasabbra nem sokszor jutok. Pláne most, egyszerűen nem tudok egyetlen set dungeont sem megcsinálni masterre, már azzal is sokat szenvedtem, mire az alap meglett. Nem illik bele a játékba, csak felidegesít.

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák