Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz solyomb #88254 üzenetére

    Finomításban. Nem értem, miért kell mindjárt bíráskodni és kioktatni, ahelyett, hogy segítenétek. Nem az a célom, hogy meglegyen a GR60-70, bőven elég az 50 is, nekem már így is messze a legjobb eredményem lesz. Csak szeretnék kis segítséget arra vonatkozóan, hogy lehetne többet kihozni a cuccokból anélkül, hogy megváltoztatnám a jelenlegi felállást. Ennyi és nem több.

    Annyi időm sosem volt és nem is lesz, hogy elérjek magasabb szintre. Csapatban sem szeretek lenni, mert fényévekre vagyok a többiektől. Csak arra vagyok kíváncsi, milyen tárgyak vannak esetleg még, amikkel lehet növelni a skillek hatását. Ennyi az egész.

    "A jelenlegi builded nem igazan alkalmas semmire."

    Persze, mert te nem tudnál így játszani. Ahogy én sem tudok egy olyan karival, amilyenekkel ti. Ez ugyanaz, hogy te nyilván nem elégednél meg GR50-el, így kénytelen vagy úgy kialakítani, hogy eljuthass odáig. Én viszont szeretem magamtól tanulni és fejleszteni a képességeket, azokat a tárgyakat használva, amiket találok. Ha csak GR50 lesz így, az sem érdekel. És az sem, ha csak GR45. Az élmény miatt játszok, nem e-pénisz növelésért, hogy meddig jutottam el. Ha nekem új skilleket kellene megtanulni, akkor azt teljesen az elejétől kellene elkezdeni, 1-es szintű karival, folyamatosan tanulva és szokva a dolgot. Eddig így is tettem. De már beleuntam, mert nincs kedvem és időm sem hozzá.

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák