Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Terrorista

    senior tag

    Hello!

    Van itt monk expert? Szezonban most monkot kezdtem (előtte soha nem monkoztam) és elakadt a progressem. Szerintem a gearemnek elégnek kellene lennie a GR70-hez (vagy fölöttinek), de nem megy le. Letoltam már 15-20 70-es riftet de minimum 2-3 perc késében vagyok a végére és a 2-3 halál az általában fix. :(

    Sokat HC-ztam és nincs is tapasztalatom a nagy riftekben. Valahogy nem találom meg az egyensúlyt abban, hogy mikor és hol éri meg a fehér mobokkal/szivatósabb championokkal foglalkozni.

    Ha csak elitre vadászok akkor annyi random sebzést kapok útközben, hogy halok. Ha meg leállok a nagyobb fehér groupokkal, akkor meg szintén lejár az idő.

    Inna generator monk lenne. Lehetne még dolgozni sokat a karin, de egyelőre most ennyiből áll és a leaderboardot elnézve nem kellene 70-el tökölnöm.

    Ami nem látszik most a karakteren, hogy a MH-en másik fist van LoH stattal. Illetve a CoE helyett természetesen Unity-t használok.

    Próbáltam csak dex-es gemekkel, de az alap ~35M toughness nagyon kevés (CD-kel 120M), resi gemekkel valamivel jobb, de akkor meg a sebzésem lesz nagyon kevés és simán agyonütnek még úgy is...

    Daibo + WoL build-en gondolkodom még, de meh...

    Szóval mi a trükk, tipp?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák