Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Prof #59539 üzenetére

    Hát fiúk igazságot én se fogok tenni köztetek, nem is akarok.. Én azért nem sírok talán, mert nekem egyik karakterem se T6 képes. Az immos barbárom tud menni T6-on, de nem farm sebesség. A többi karim olyan T4 szólóra rendben van, partiban meg szintén mindig T4-T5-öt szoktunk menni.

    Zan múltkor együtt állapítottuk meg hogy az xp lavinán kívül igazán számunkra nincs értelme T6-ra menni.. azt viszont te fogadd el hogy vannak akik másként élik ezt meg.. Én imádom a DH-m, azzal szóló T3 bountizok. Imádom mindkét barbárom, azokkal partizom. És ott a monk, ami a RoS előtt nekem is a main karim volt, Mp10 sima volt, stunnos haranggal meg a legjobb über-parti résztvevő voltam. Gorni meg pitti meg a prof viszont menne monkkal szólózni, meg T6-ozni, meg ők nem elégszenek meg azzal amivel én egyelőre ki vagyok békülve - hogy craftolsz 2 szettet, rápakolsz mindenféle mások által bezúzandó fisifosi CDR cuccot a monkra és hopp kész is az örökepifánis behúzós palmos monk, ami kíváló support, csak 1) egyedül életképtelen, 2) rendkívül (fizikailag) megterhelő vele játszani.. frankón fárasztó a kezednek, na..

    Végezetül: én el se jutok addig hogy a monkon keseregjek amíg azt látom hogy az egyébként elég jól összerakott karaktereim nem bírják követni T3 split bountyban Gorniék WD-jeit.. A DH-m nem bírja tafnesszel, egyszerüen T3-on 4-es partiban egyedül bemenni Fieldsre neki már fáj. A barbárom meg így már kevés dps oda és mire végzek Gorniék már a bosst ölik hárman, sokszor csak feltartom a partit és arra várnak hogy én mikor végzek már a saját pályámmal, vagy látom hogy már rég kész vannak és jönnek nekem segíteni.. egy WD-vel, ami úgy hasít mint kés a vajban, és nincs tafnesz gondja se.. Egy karakter ami nem is üt (minek, ott a garga meg a minion..) nem is hal (mert van 2000 rezisztje..) és nem is lassú (végig spirit walk..) - számomra ez az igazán elkeserítő..

    Őszintén.. :( ha szavaznom kéne hogy fasza monk buff legyen vagy igazságos WD nerf.. hát sorry boyz és tuti a WD-re savaznék.. :U

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák