Új hozzászólás Aktív témák

  • Prof

    addikt

    válasz Gorneck #59460 üzenetére

    Ugye te se gondolod komolyan hogy a Monkot a tobbi kaszthoz toljak? Valtoztatnak picit a set bonuson es jonapot. Szetcseszenk par runat ahogy a 2.05-ben es pipa. Amig T6-on eletkepes, "best" spec a strength gear, 0 dps-es pull/EP okorseg annyi buffot ad a partynak, sose lesz solo dps-e ami 1db fetish-nel magasabbra jutna.

    A WD dps 10-edet se fogja elerni 2.1-ben, ezt most garantalom neked. Az elso szezonbol teljesen kiesik, hacsak nem akar vki a "specialis" mankos monk ladderben versenyezni. Az itemek kill alapon esnek, aki lassabban ol kevesebb cuccot kap, lassabban fejlodik es az ido telesevel, ahogy te is irtad a szakadek csak szelesebb lesz. (1 honap alatt haver -100 levelen volt hozzam kepest en tobbet jatszom es most +120 level , DH-val nyomja en monkal)
    Soha, hacsak nem nerfelik a palmot vagy a party buffjait. Ugyanis ha a tobbi kaszthoz buffolnak a dps-et akkor full monk partyk lennenek csak. (WD-hez merten mondjuk a mostani 20-40-szeres dps kene az egalhoz, ami +2-4000% dps. Ezt tuti nem lepi meg Blizzard, mikor nemreg meg a patch notesban azt irtak, hogy "monks are fine", azota persze athuztak a patch notesban ezt kijelentest)

    A monk ott eleve vesztett, hogy melee dps, 90%-a a boss/elite halalos kepessegei a monkot sebzik mert muszaly neki a mob/elite/boss melett lenni, hogy tudja sebezni/regen-eljen spiritet (ha nem Epi cdr build).
    A dodge kb nem ved semim ellen meg csak hab a tortan. Kadala-val gearelt bar(mivel barom T5-on ugy rohangal mintha bevasarlokoruton lenne, pedig a gearje enyhen se maxos. T4-en csak az ancientek szetvernek mindent (Ik set+tasker), mig megeszem a vacsit, pedig az AI-juk borzalom.

    A Ros endgame-ben bounty+rift, mindehol a gyorsan mozgo dinamikus harcmodor ervenyesul, rohanas az egesz. A monk statikus EP bohockodasa max fejlodo kariknak segitseg, a magas paragon/maxos T6 tavolsagi karik elobb megolik a mobokat, minthogy a monk meglatja.

    Lattal mar 3 sentry DH-t T6 riftben? Ha igen max a party kepernyon, mert a kezdes utan utol se tudod erni oket es elo mobbal se fogsz talalkozni, konkretan rift guardian is hatokoron kivul lesz mikor megolik, ha nem varnak meg vagy nem portolsz hozzajuk.

    A total noob aznap lvl70 DH-mal siman leoltem a Towering eliteket T5 hell rift-ben a cursed chestbol 0 sebzest kaptam be.(es meg azt se tudtam mi az, hogy discbol hatredet csinalni vagy mi az a cindercoat) Probald meg monkal egyaltalan halal ill. unity cannot die follower nelkul megolni oket es nezd az orat :DDD

    A Diablo alapvetoen single player jatek server DRM-el multiplayer opcioval. Multiba az ora/item drop esely novelese miatt mennek az emberek.
    Nekem elfogadhatatlan hogy a monk single playerben sehol nincs a tobbi classhoz kepest (se legendary synergy, se jo set-ek , katasztrofalis passzivok (2 spirit/sec regen, mikor 1 skill 75 spirit rofl), a dodge kb. az ellen ved ami nem ol meg, a spirit regen sebessege, modja kesz rohej.)

Új hozzászólás Aktív témák