Új hozzászólás Aktív témák

  • Mgeri.

    csendes tag

    Sziasztok!

    Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy szerintetek érdemes-e megvenni a Diablo 3-at az új kiegészítővel együtt. Már nagyon játszanék valami igazán jó farmolós, gyüjtögetős csodával.

    A kettővel csak futólag játszottam, arra se nagyon emlékszem már, még kiskölök voltam amikor kijött. Viszont elég nagy hőbölgéseket és lázadásokat láttam mindenféle fórumokon a három egyszerűsége ("szarsága") miatt, viszont azt rebesgetik, hogy a kiegészítő sokat javít majd a helyzeten. A másik oldalon a gamer oldalak meg 80-90 százalékokat adtak a játékra. Kipróbáltam a starter edition-t és kicsit nekem is fura volt, hogy még úgy se haltam meg egyszer sem, hogy direkt hagytam az ellent, hogy ütlegeljen. Ezt eltekintve a játék tetszett, de nem tudom, hogy a későbbiekben mennyire kötne le, mennyire változatos a játékmenet stb és hogy megéri e azt a 16k-t.

    A pvp része külön érdekelne a a cuccnak. Single játékokkal nem nagyon játszom, szóval jó lenne, ha ez a része erős lenne. Erős?

    Igazából lehet, hogy hülye ötlet volt itt feltenni a kérdést, mert aki itt aktív az gondolom azért szereti a játékot, de egy kis szakmai tanácsadás jól jönne, mert elég megosztóak a vélemények. :)

    Köszönöm előre is a válaszokat és ha esetleg mondtam valami bugyutaságot akkor elnézést! :R

Új hozzászólás Aktív témák