Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    aktív tag

    válasz Gothmog #3667 üzenetére

    No, meglett Inf Act2. :))
    A jó rész az, hogy simán ment, a rossz, hogy a szűkebb helyeken sikerült olyan elit/ritka kombinációkra akadnom (falazós, desecrator vagy molten, diszkófény (kötelező elemként a zárt és szűk helyeken) és még gyors is vagy hordában mozog, esetleg shieldes), ahol esélyem sem volt behalás nélkül lecsapni őket. Az Ancient Waterwaystől Belial leöléséig vagy 8-10 tíz alkalommal megfeküdtem. Nyílt tereken nem volt gond, de a régi csatornákban pl. vagy négyszer padlóra küldtek.
    A másik rossz hír a számomra, hogy semmi jó cuccot nem találtam magamra menet közben. (Pedig reménykedtem) Ugyanazzal a felszereléssel fejeztem be a fejezetet, mint amivel nekiindultam.

    Érzem, hogy kevés leszek Act3-ra (ha annyit nehezedik Act2-höz képest, mint az nehezedett az első felvonáshoz viszonyítva), így most visszatérek majd Act1-re farmolni, igyekezvén egy-két hasznosabb holmit magamra találni. Ott stabilan megy a farmolás, nemigen tudnak már meglepni, és abból amit eddig láttam, a drop sem volt ott rosszabb, mint itt Act2-ben. Egyedül az elitek/ritkák tűntek sűrűbbnek Act2-ben helyenként, de a szűk tereken felbukkanó durva kombók a "magatalálós" karakterem egyelőre limitált képességeivel párosítva annyival nyögvenyelősebb farmolást eredményeznének itt, hogy egyelőre szvsz jobban megéri visszamennem Act1-re.

    Mindegy, türelmem van, nem sietek sehova. :)

    [ Szerkesztve ]

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák