Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz khirill #36943 üzenetére

    He? Adsz nekem ladder helyet? jaa, "helyett"? Értem már :D

    A legendary speckó affixek rugalmasabbá fogják tenni a játékot. Vagy szimplán csak OP lesz. :C
    A PvP marhaság. Mindig is az volt mindig is az lesz. Legalábbis nekem. Semmi értékvesztés nincs azzal diabloban, hogy kimaradt, vagy ilyen faék módon lett végül berakva.

    A pontokat paragon szinteknél te fogod már szétosztani a patchtől kezdve mind az alapjátékban, mind pedig a leendő kiegben (Paragon 2.0 lényege épp ez). Nem a rugalmasság a probléma itt, hanem az, hogy ne lőjjenek túl a célon. Minnél több a lehetőség, annál nagyobb az esélye, hogy valami a többihez képest túl erős lesz, vagy épp bugos/exploitos részek is bekerülnek. Az meg rosszabb mint a mostani "egysíkúság". Amúg ymost is sokminden kihozható, csak többnyire a bitagyú casual réteg vagy nem tud róla, avgy le se sz*rja. 1-2 új lehetőség nyílni fog az item leírások alapján, némelyik mostani könnyebb lesz (mondjuk ennek nem tudom mi értelme van, ha már most is tökéletesen működik). Sok dolog lesz, amit viszont nem nagyon karciolgattak, vagy más irányba próbálkoznak. Nem lesznek itt minion/dögkutya hordák. Esetleg erősebbek lesznek, de nem lesznek olyan murisak, mint a necro D2-ben. A dodge kaphat majd bónuszt, meg a reflect, de picit még így is kevéskének tűnik. No, majd meglátjuk.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák