Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz killerjohn #25222 üzenetére

    2-3 immó cucc hasznos ha van. A többi teljesen rugalmas. A barbi nagy arc. Alkalmazkodik minden helyzethez :D
    Attól függ mit akarsz. Működik 2 egykezes, vagy egy kétkezes fegyverrel is. Kettő fegyverrel rugalmasabb, egy fegyveres módszerekkel meg nagyon erőseket tud zúzni. MP 5-7-ig simán jó a kétkezes is szerintem. A kétfegyveres móka pörgősebbnek tűnik és stabilabb az élettöltés talán.
    Mi a terved?

    Alappillérek: 1 "generator" skill, egy spender skill, meg ami még belefér. Elég jó chc kell, bár skillekkel is erősen meg lehet támogatni. Skillezésben a gyakrabban használtak:
    - Furygenerator skill (ha van): Bash, vagy frenzy. Resource buildben lehet weapon throw és akár hammer is ilyen.
    - fury spender skillek (ezek jó nagyot sebeznek és költik a furyt): HotA (hammer), vagy seismic slam, vagy ww. A HotA a legnagyobb sebzésű. Az SS kb távolsági területsebző skillnek felel meg. WT skillel jól összeillik, egyébként picit fárasztó tud lenni. WW skill (pörgös skill) viszonylag kicsit sebez a többi spenderhez képest, de elég erős oldalai vannak (mozgékonyság, menet közben aktiválható másik skill, áthalad az ellenfélen)
    Támogató skillek:
    - Battle rage: sebzés és chc növelő skill. Low fury buildben marauder rúna, normál esetben into the fray rúna van használatban (critre furyt generál minden skill)
    - WotB (yeti): immunitás minden cc hatásra, extra sebzés, dodge és mozgási sebességet ad. Vag yaz "überyetit" (insanity - extra sebzés), vagy az "örökyetit( 25 furynként hosszabbodik az időtartalma) szokták használni.

    Passzívban a weapon master és a ruthless a legelterjedtebb. A harmadik opcionális.

    A többi slot vagy buildfüggő, vagy rugalmasan kezelhető.

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák