Hirdetés
Aktív témák
-
emmm
őstag
Engem sem enged be
Viszont van még két guest pass-om, ha valakit érdekel, írjon privátot
Szerk: áll egy ideje a "Retrieving hero list"-nél...
[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
Még egy guest key van nálam, ha érdekel valakit, privátban
Mennyibe fájt amúgy a collectors edition? Baromi igényesnek néz ki, bár nem tudom, van-e értelme...
-
emmm
őstag
Elvitték a guest pass-okat!
-
emmm
őstag
El tudok képzelni egy adatbázis-optimalizálást vagy visszaállítást, mert nem úgy ment az AH, mint ahogy kellene. Az meg nem két perc.
De lehet ezer más oka is a jelenlegi helyzetnek.
-
emmm
őstag
válasz killerjohn #22941 üzenetére
késő
-
emmm
őstag
Error 37 - common
Error 73 - magic
Error 3005 - rare
Error 3007 - legendry
Internal error 700* - legendary (part of a set)(#23063) MrCsiT
Mint multinál dolgozó BI és adatbázisos, simán el tudom képzelni, hogy a sokféle rendszer, sokféle kiépítés miatt nem lehet csak úgy beütemezni egy szerver full installt+adatáttöltést, miközben mennie kell 0-24-ben a rendszernek...
[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
Igazán kijöhetne a kiegészítőben az inferno után még egy nehézségi szint error 37 néven...
-
emmm
őstag
Srácok, tudtok valami jó helyet night-on, ahol jól lehet wizarddal farmolni? Jelenleg act II-ben vagyok, este öltem meg a mágus boss-t. A karakterrel viszonylag jól haladok, 1,4 k dps meg ~6 k life 42-es szinten.
-
emmm
őstag
Basszus, az AH-ban már a sárga jobb cuccokat sem tudom eladni 2-5 k-ért...a hét elején meg 25 k-ért is eladtam tárgyakat...
-
emmm
őstag
Én is épp most végeztem Diablo-val NM-en, de valamiért nem engedi feltölteni a képet a mágusomról..."a kapcsolat alaphelyzetbe állt" szöveggel eldobja, pedig kisebb, mint 1 MB...
Mindegy, ~17k HP, 3k dps-sel egész könnyen feküdt a főszörny.
#24727) medvezsolt
Én is tudok segíteni, ha kell! Mondj egy nevet, amin fel tudlak venni.
[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
Azért a hell fok már érezhetően nehezebb...mentünk négyen, jött egy kék csapat invulnerable nagy dög...estünk-keltünk rendesen...
-
emmm
őstag
Tegnap végre esett egy legendary kétkezes kard, hell act I-ben. Kár, hogy mágus vagyok, meg jobb fegyverem volt
-
emmm
őstag
válasz szallasi007 #25222 üzenetére
Vegyél az AH-ban olyan fegyvert, ami csökkentett szint tartalmú (valami reduced level szűrővel van). 50 k goldért is lehet elég király cuccokat találni, nekem 54-es szintű wizarddal van kb. ~7,8k dps-em, hozzá 21 k hp, az act I végén vagyok, gyerekjáték
-
emmm
őstag
Nekem:
Electrocute - Chain Lightning (elég komoly tud lenni, ha az attack speed magas)
Arcane Orb - Obliteration (magasabb critical %-kal imádható)Energy Armor - Force Armor (pláne jó bossok meg champ-ek ellen)
Hydra - Venom Hydra (nem kell magyarázni szerintem, minden ellen jó)
Diamond skin - Crystal Shell (bossok, champok esetén nélkülözhetetlen az absorb)
Archon - Arcane Destruction (várom az Impoved Archon verziót, csak még nem értem el: szerintem baromi használható az összes főszörny ellen, mobok ellen meg pláne sok ellenségnél, masszív 15-20 szörny döglik egyszerre, csak úgy hull az XP)Kb. ezekkel megyek Normal szint óta, semmi különösebb problémám nem volt. Az Explosive Blast is tetszett, csak sokat kell várni (vagy ha az azonnal robbanós rúnát választom, akkor kisebbet sebez).
Bossoknál, mivel kellő a hp-m, hydra le, rohangálás, ha rámugranak, azonnal diamond skin, futás, arcane orb amikor lehet. Ha max. a hp, akkor energy armor után egy archon, és tolni a desintegrate-et, amíg csak lehet. Csak úgy szalad le az ellen hp-ja.
Sok ellenfélnél jól használható, ha összecsődítem a népet (~ 30 ellen), diamond skin fel, archon váltásnál robban 450 %-ot, ettől már ált. fekszik a csapat; vagy ugyanez arcane orb-bal. Massive killek több ezer Xp-ért.
[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
válasz Djuree #25522 üzenetére
Ne aggódj, nekem lvl55-ön nincs pénzem, most vásároltam be az AH-ban Eladni elég nehéz, főleg a korábban vásárolt cuccokat adogatom, de bőven az eredeti ár alatt sajnos. Túl nagy a kínálat a jó cuccokból is.
Valor buff, ha jól értettem, majd infernon fog először jönni, ahhoz meg kell a min. lvl 60.#25526 Gorneck23
Akkor nem vagyok ezzel egyedül
[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
válasz -conrad- #26458 üzenetére
Én is wizarddal megyek, hellen, nekem minden második elite csapat fire chain+frozen+fast, ami épp elég gyilkos tud lenni...ha nincs szerencsém, hárman körbevesznek a fagyasztás után, ott már a diamon skin se segít, azonnali halál 27k HP-val.
A másik, ami még gyakori, a shield/invulnerable minions+molten, ez is kemény harc, bár itt legalább nem szoktak gyorsan futni, rohangálok velük, míg a hydra agyoncsapja őket. -
-
emmm
őstag
válasz FuRiONight #26503 üzenetére
Próbáld ki akkor a Lords of the Ring online-t, nekem kifejezetten bejött. Elég hosszú, hosszabb, mint a diablo 3 az összes nehézségi szinttel, és változatosabb is.
-
emmm
őstag
válasz mikromanus #27798 üzenetére
Wizarddal hellen nem volt ellenfél. Letettem a hydrát, és csak rohangáltam. Egyszer tudott megütni, azt is védtem diamond skinnel.
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest