Hirdetés
Aktív témák
-
-
Wolverine
félisten
Tévedsz. Új WoW expansionról nincs szó. A Blizzcon a SC2-re fog épülni... és bejelentenek valamit (ami akár egy új franchise is lehet... ilyesmit is rebesgettek már)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
Ismerjük a Blizzt, nem sietik el az új játékok kiadását, szerencsére... Már bejelentettek egy SC2-t, ergo Dio3 szvsz addig kizárt, amíg azt ki nem adják
(a WoW-kiegekről valóban ezt mondták, de perpill. ezügyben totál kuss van; ettől függetlenül ha be is jelentenek egy második kieget, kizártnak tartom, hogy valóban ki is adják jövő januárra... és WoW-os hírekben hivatásomból - wow.hu fórumadmin - adódóan otthon vagyok )
Nem mellesleg pl. be lett jelentve a SC: Ghost is. Abból sem lett végül semmi (és van még egy-két ilyen meg nem valósult Blizzard-projekt...). Őszintén? A Blizzardot ismerve 2008 végén, 2009 elején fogunk arról hallani, ha valóban készítik a Dio3-at, és akkor az már olyan 50-70%-ban készen is lesz."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
oxox
addikt
Hát ha fogadnom kéne arra tennék, hogy nem fogsz látni d3 lógót...ha rajzolsz magadnak akkor persze láthatsz....de ezek a morzsák szerintem öngeneráltak....lásd stalker, duke nukem, (persze ezek nem blizzard termékek), de mennyi morzsa volt rólúk éveken keresztül (dukeról meg még sehol), és a Bliz még nem ejtett el egyet sem nekünk.... Ne nagyon éld bele magad, hogy 2009-ben már játszani fogsz vele, szerintem (de ne legyen igazam)
oxoxKi gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
frame>24
addikt
na, ez kb. olyan, h a Bibliából (meg minden más szövegből) is ki lehet hozni egész érdekes dolgokat, (jóslatokat + egyéb hülyeségeket) ha jobbról balra meg alulról fölfele, meg minden 3. betűt olvassuk egybe, stb...
I am not convinced yet...▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
.:T.H:.
aktív tag
Háát elég kétes ez a videó.. Java része hellgate london trailerből van(már ez is teljesen hiteltelenné teszi, mivel köze nincs a diablo világához,legalábbis úgy tudom hogy North-os skacoksaját világot generáltak) a világkő terme még-még hasonlít, de a csóka legörbülő szarval, fehéren világító szemekkel a trónon meg nem köthető semmihez.
Sztem fake az egész..
Mod: most olvastam az egyik hsz-t:
''I KEEP SAYING IT's...ah well.
I used Hellgate London, Ninty Nine Nights, The Di Vinci Code, Eragon, The Matrix Revolutions, and Underworld Evolution (for the dialogue)as well as brief footage from Doom 3, Warhammar Mark of Chaos, and certain selections from Diablo 2 expansion: Lord of Destruction. The title sequence I made myself on Livetype. It was great fun .''
[Szerkesztve]- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1
-
Vistaboy
veterán
Szerintem azt eddig is tudtuk...
Azon kívül hogy lesz vagy nem lesz, más opció nem nagyon lehetséges."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Hát ideje lenne már, ha legalább valami hírfélét fellebbentenének arról, hogy készítik a játékot.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Hát igen, egy újabb mézesmadzagot húztak el az orrunk előtt. Kíváncsi vagyok hogy mikor lesz a következő?
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
"Pár napja, a Diablo3.com fanoldal visszaszámlálást indított el, amelynek lejártával világrengető bejelentést ígértek. A sok kiéhezett rajongó már egyből egy mennyei Diablo 3. bejelentést prognosztizált, de mindannyian tudjuk, hogy egy ilyen atomvillanás értékű hírt a Blizzard nem egy rajongói oldalon tudat a világgal, hanem saját rendezvényén, csinos felhajtás közepette. A nagy bejelentés most megtörtént: a Diablo3.com domain név mostantól a Blizzard tulajdona és a fanoldal a továbbiakban diablofans.com-ra költözik. Júniusban várható, hogy a Diablo3.com-ot a Blizzard élesítse, egyelőre még a "az átállás segítése érdekében" a fanoldalra mutat.
Tavaly, amikor a Starcraft 2-t bejelentették már szinte biztos is volt mindenki, hogy mi várható, annyi apró jel utalt erre. Idén is valami hasonló a helyzet, szinte minden arra utal, hogy a júniusi World Wide Inventational alkalmával lerántják a fátylat a várva várt folytatásról. Csak emlékeztetőül:
Diablo II megjelenés: 2000. június 29.
Diablo II: Lord of Destruction megjelnés: 2001. június 29.
Blizzard Worldwide Invitational utolsó napja: 2008. június 29.
Véletlen lenne? Lehetséges, de nem valószínű az egyéb Diablo 3. bejelentésre utaló jelek mellett"
Forrás: Hardwired.Lehet benne valami. De ha nem, akkor mi lesz? Mindenki azt várja hogy a Diablo 3-at jelentik be. És ha ne adj' isten, csak egy új MMO lesz a Diablo világában?
Nem akarom a falra festeni az ördögöt, csak szkeptikus vagyok már ezek miatt a nagy bejelentések miatt.
-
Vistaboy
veterán
Ja, idő kell. Elvégre az első és második rész között csak egy év telt el, a harmadik pedig már hét éve készül, és még idén 1.000% hogy nem jelenik meg, és még jövőre sem. Szerintem maximum 2010-ben számíthatunk az új részre, a játék első része megjelenésének 10. évfordulóján. Mint anno. a Tomb Raider - Annyversary. Majd itt is kiadják az első részt újrafeldolgozva 3D-ben.
-
Vistaboy
veterán
Hát, amennyi ideig tart, legalább tízszer olyan jónak kell lennie, mint a második résznek.
Sdi: Igen, akkor már annyi idő is sok volt, ma meg már lassan 10 évig is készítenek egy játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
"Az a fanatizmus jele lehet, hogy mindig nagyot dobban a szívem, amikor felbukkan a Diablo3 topic a lista elején?"
Jaja, ez már klinikai eset...
Nálam is... Nekem már be van kötve az infúzió...Amúgy inkább azt tanácsolnám, hogy még ne kezdjünk túlzott örömködésbe, hiszen akármi lehet a dolog vége. Bár azóta nem is tudom, hányszor volt már "Na most már tuti hogy a Diablo 3-at jelentik be"-érzésem...
-
Vistaboy
veterán
Na, ha szívatást akarsz, akkor olvasd el ezt.
Idézet:
"I contacted PC Gamer the same day the rumor started circulating our forum with a scan image of the latest PC Gamer, and got reply today, May 22, in the afternoon:"Sorry to get your hopes up, but we can officially deny that Diablo is on our cover next month. We’re announcing something big and exciting and exclusive (actually, there are two big exciting exclusive announcements in this issue!), and we had to go a long way to get it, but it’s not from Blizzard." - said Dan Stapleton (PC Gamer Magazine, Senior Associate Editor)."
Durva fordítás (Bocs, ha néhol tévedek):
"Kapcsolatba léptem a PC Gamer-ral aznap, amikor a hír elkezdett a fórumunkon keringeni egy szkennelt képpel a legutolsó PC Gamer-ből, és ma. Május 22.-én délután megkaptam a választ:
"Sajnáljuk hogy felélesztettük a reményeket, de hivatalosan tagadjuk hogy a Diablo lenne a borítónkon jövő hónapban. Bejelentünk valami nagyot, érdekeset és exkluzívot (valójában két nagy érdekes exkluzív bejelentés lesz ebben a számban!), és nagy utat kellett megtennünk, hogy megszerezzük őket, de ezek nem a Blizzard-tól vannak." - mondta Dan Stapleton."
Nesze neked, szívatás...
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Jah, már nem mer senki semmit sem kiírni az oldalára, amiben a Blizzard-ról van szó, inkább gyorsan kimoderálják...
Arra azért kíváncsi leszek, hogy amikor meg már TÉNYLEG bejelentik a Diablo 3-at, akkor meg ki fog hinni nekik?
-
alien_
őstag
Korrekció.
A SC2 kódneve, a Medusa Karrigan-re utal, a haja, és ez a mondat a kapcsolat:
"I am the Queen of Blades. And my stare alone would reduce you to ashes."A Diablo3 - Hydra kapcsolat pedig egy D2 skill:
-------
HYDRA
-------
Required level: 30
"Summons a multi-headed beast of flame to reduce your enemies to ashes."És a fenevad fejeinek száma három.. A két mondatot is érdemes összevetni.
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
Vistaboy
veterán
Még az is elképzelhető, hogy a bejelentés egyidőben két játékot is takar: Diablo 3-at és WotLK-et. Így mindenki jól jár...
-
Vistaboy
veterán
Nem magát a kiegészítőt fogják bejelenteni, hanem vele kapcsolatban valamit. Ha új bejelentés lenne, akkor nem lennének ott a régi játékokra való utalások.
Még az is lehet, hogy a WotLK után megkapja a WoW a harmadik kieget, ami az alvilágban fog játszódni, és az utolsó 40-fős instance főbossa Diablo lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Ebből csak annyi derül ki, hogy lesz Diablo 3, WotLK és Starcraft 2. Azt pedig eddig is tudtuk. Persze attól még lehetséges, hogy pont azért került ki a kép a netre, mert ugye a háromból már kettő be van jelentve, és most jelentik be a Dio 3-at.
De én még mindig azt mondom, jobb félni, mint megijedni. Egyenlőre maradjunk annyiban, hogy KÉSZÜL a Diablo 3. Így jobb lesz meglepődni, amikor bejelentik, hogy idén Karácsonykor már kint is lesz.
Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest