Hirdetés
Aktív témák
-
-
rt06
veterán
válasz KubanitoS #4307 üzenetére
ezt egeszen ugy irod, mintha ez lenne az elso olyan dolog, ami meg kesz sincs es felteszik torrent-re
igazad van, nem szokott fellelheto lenni ilyen helyeken pl a windoze developer preview, alpha, beta, rtm, nincsenek movie workprint-ekPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
-
JSaN
addikt
válasz KubanitoS #6851 üzenetére
Nem kell sajnalni, en sem sajnalom es nem is hianyzik a tobbi kaszt.
El voltam en a palaval minden fele komboval, meg most is neha elo veszem a regi pala menteseim es tolok veluk egy kort.
En szerettem mert auraival hasznos tagja volt a csapatnak.A diablo 3ban mindegyik kaszt bej ott, itt ki fogom maxolni mindet az biztos.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Jazz
veterán
válasz KubanitoS #6851 üzenetére
A kezdetekben a sinergy előtt még jó volt a zeal pala. Persze csak poén szinten ment el a későbbi hammer, és smith pala mellett. Smith über brutál volt überek verésében. No meg pvp-ben is. 100% találat, életed mennyisége nem számított. Pár ütés és vége.
Druida szerintem jó volt. Pvp állat, verhetetlen. És drága. Egy jobb pvp-s kard neki úgy nézett ki hogy ethereal, sárga....és 15.000 fg. az kb. 3000 ist mondjuk, ha így kilehet fejezni.
Meg ne hagyjuk ki a perfekt griffonos, infinitys 99-es light sorc-ot.
A huzatás komolyabb szinten úgy nézett ki hogy 100fg/óra über tristam-ban, két 99-es hammer aratta a bossok minionjait, über baal-t meg beakasztották. Lvl1-en beléptél, pár óra latt 80-90-en voltál. Lvl 40 körül mp-enként léptél szintet. (persze aztán patch-el orvosolták)
(#6853) Ptech: naaa. relax. kicsit finomabban. szépen kérdezte.
free your mind
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz KubanitoS #9510 üzenetére
Bármikor leszedheted, de csak 2 perc múlva tudsz belépni.
Linkeltem a helyét. ^^^^
Vasárnap estig csak lejön.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Wolverine
félisten
válasz KubanitoS #9633 üzenetére
Ott nem is ennyi szerverre engedik rá a tömeget. Európában ~220 realm van, az USA-ban még egyszer ennyi, az ázsiaiakat nem ismerem.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz KubanitoS #9633 üzenetére
De ott nem egyszerre szakad rá a 10 millió játékos a szerverekre, hanem szépen el van osztva a terhelés.
Szinte az összes open béta arról szól (az első napon biztosan), hogy stressz teszteljenek. A Battlefield 3 open bétája is megrogyott az első napon (igaz később a teljes verzió is 5 napig küszködött mire nagyjából helyre állt a rend).
Én csak azt nem értem, hogy miért nem tudják helyesen megtippelni a várható terhelést... annyira durva piackutatóik vannak, hogy megtippelnek egy várható vásárló számot az első napra, de közben azt nem tudják felmérni, hogy az open bétába hányan fognak egyszerre belépni.
Szerintem az lenne az értelmes ha nem egyszerre indulna mindenhol, hanem időzónákra lenne osztva és mindig helyi idő szerint indulna.
-
Cicero
őstag
válasz KubanitoS #9893 üzenetére
sajna jelenleg - és már így megjelenés előtt 3 héttel biztosan nem fog változni - a skillek sebzése a fegyver sebzésén alapul. nagyon kiváncsi vagyok, a blizz ezt hogy orvosolja, vagy milyen attributeok fognak rákerülni a wandokra, daggerekre, hogy azokat megérje használni..
-
JSaN
addikt
válasz KubanitoS #10118 üzenetére
Kapcsold be az elective modot, es akkor az azonos csoportba tartozo skileket is hasznalhatod egyszerre. Persze a manara vagy cd-re figyelni kell ilyenkor.
a beta terulete az ACT1 negyede kb.
Kovsol options/gameplay/interface/ utolso elective mode, pipa on.
En pl a WD-nel hasznalom igy egyszerre a poison dartsot es pok dobalast. XD[ Szerkesztve ]
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
D4v3
őstag
A skillek itt úgy vannak megkavarva, hogy x szinteként kapsz hozzájuk rendelhető rúnát, ami más és más plusz effektet fog adni ahhoz a skillhez. Minden skillhez lesz 6 rúna a játék végére, ami azért elég sok kombinációt jelent. Unique meg set itemek itt is lesznek ugyanúgy, és nem feltétlenül a BS-nél lesznek a legjobb craftolható cuccok. A bétában található rész pedig az act1 egy részét jelenti, közel sem a teljeset. Többször is hangsúlyozták régebben, hogy a béta tartalma nagyon-nagyon kicsi része a teljes játékénak.
-
Mukorka
addikt
1. Gáz dolog, nekem se tetszik.
2. Állíthatóak a skillek de azt nem várhatod el egy barbártól hogy ha két kardot teszel a kezébe akkor tudjon még egy 3 kézzel kalapáccsal is ütni. Egy skillcsoportból egyszerre csak egy mehet.
3. Az überfegyókat már recepttel tudod csak craftolni, nem lesz könnyű találni hozzá és még így is lehet hogy jobbat találsz. Másrészt ott az aukciós ház vásárlásra.
4. Valszeg eléggé mivel ezeket a frissítéseket a végleges is megkapja. lvl cap van minden nehézséghez szóval eleve ha végig akarod tolni a karaktert akkor többször kell végigvinni. A béta az Act 1 egy részre.Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
persil
nagyúr
1:Maximum egyszerre 6 aktív skilled van, viszont összesen rengeteg van. Tehát a 6 skillből(és 3 passzívból) tudod a saját builded összerakni. Simán lesz kasztonként annyi build, mint a 2-ben, annyi különbséggel, hogy itt majd on the fly is tudod változtatni(15 mp cooldown van, hogy csatában ne nagyon tudj váltogatni).
Gondolj a guild wars-ra, ha esetleg azt próbáltad.2: Ez egyszerűen nem így van, egyszerre egy típusból akár az összeset is használhatod, csak be kell állítani menüben, hogy szabad kezet kapj a skillek beállításánál.
3: Ez pont úgy lesz, mint a 2-ben, a craft csak egy extra. De találni is lehet természetesen, unique-ok is vannak etc.
4: Én azt tippelném, hogy kb a rogue camp-nek felel meg a 2-ből. Act 1 eleje, kb tutoriál.
Végszóhoz: ezek nem "problémák", hanem a te észrevételeid, szerencsére javarészt nem a játékkal van rossz, csak rosszul értelmezted. Én azt mondom, hogy bőven hozza a szintet.
Viszont megjelenéskor lesz starter edition ingyen, ha esetleg abban több tartalom lesz, mint a bétában, akkor az alapján meg tudod majd ítélni[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Healbacsi
őstag
1: Na igen, viszont az is nonsense, hogy ha kijott egy uj build, akkor fel kellett boostolni egy uj karit kb a semmiert. Itt erre nincs szukseg, nyugodtan fejlodhetsz (oltozkodhetsz) tovabb a karakterrel.
2: bizonyos skillek mennek gyors egymas utan, valamelyek nem, ki kell tapasztalni.
3: A tapos receptek valszeg majd inferno lvl-en fognak esni, amit nem biztos, hogy mindenki farmolni fogja.
4: A jatekmenet szerintem ugyanaz.
Ha a d2-ot ugy nezted, hogy hentelsz megallas nelkul, akkor ez itt is teljesulni fog. Engem foleg a nehezebb szintek, foleg az inferno motival, esetleg kesobb majd ha berakjak az arenat.
-
dkface
aktív tag
elective mód mielőtt beletrollkodsz. nyilván nem kötik meg hogy mit mire kell tenni...
szerk. Úgylátom jópár ember nem jött rá a dologra.. TEHÁT options/ gameplay és kapcsoljatok be mindent mer alapból nagyon noobfriendly módban van a játék , hogy ne lehessen elrontani semmit , de ezzel a pár kapcsolóval minden skill engedélyezve lesz ,és konkrét számadatokat kaptok majd az abilityk sebzéséről , és a mobok életéről,
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest