Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz X Factor #40209 üzenetére

    Kösz de én a szememnek jobban hiszek. Sőt mi több olyan hogy random max a randinál van, egy emberek által leprogramozott kódban sosem lesz teljesen random semmi. Senki nem tudja hogy van beállíva, lehet az aukción most nagyon sok lvl 60 feletti tárgy van és ezt a statisztikát figyelembe veszi a drop rate kód. Ami ha jól tudom az ACT-ok között is változik értelemszerűen, akkor hogy a tökömbe lehetne random ha meg van szabva a kódnak mennyit dobjon.
    Azt meg kifejezetten nem értem hogyan jön ide a jó tárgy fogalma. Én annyit írtam hogy eddig (több hét) mindig nagy számban kaptam lvl 60 feletti itemeket, ez a jelenség élesen megszűnt úgy hogy nem változott a karakterem mf része. Tisztában vagyok hogy jó tárgy esélye minimális, de a lelkemnek akkor is jót tenne ha a sárga kacatok meghatározó része nem a csodás lvl55-58-as körből kerülne ki. Pont emiatt váltottam ACTI-ről ACT2-re mint írtam, mert annyira nagy differenciát tapasztaltam. Lehet visszanézek majd ACTI-re hátha felcserélték :)

    40215: A MF-nek nincs köze a tárgyak szintjéhez, de a számához igen. ACT2-őn ha esett már csak pár rare item már akkor is mindig volt közte lvl 61-62. Igazából nem értem hol nem érthetőek a gondolataim, persze attól függ ki hogyan áll a másik véleményéhez.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák