Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz Peat;) #35826 üzenetére

    Tudod miért nem érnek semmit a közepes (40 all res, 80 vit, 70 str) cuccok? Pont azért, mert a blizz megnövelte a dropratet, meg nyilván mivel egyre többen érnek el infernoba, ahol esnek ilyen cuccok dögivel.
    Ha megnövelnék még jobban (már így is elég magas) az ilevel63 cuccok drop ratejét, nem változna sok minden. Az hogy ilvl63 nem jelenti azt, hogy használható, nem jelenti azt hogy jó cucc. Annyit törtem már be str int reflect melee dmg és hasonló cuccokat hogy hihetetlen. Iszonyat kevés az esély a jó itemre, mert még ha kifogod, hogy pont dex vita all res-t kapsz az adott tárgyra ott is van szórás. Lehet az 250 dexes kesztyű vagy lehet 40 és egyáltalán nem mind1 az értékét ha nézzük.
    Persze ha a Blizz megváltoztatná a statok szórását a 63as cuccokon, hogy mondjuk 130-250 lenne akkor kevesebb szemét jönne ki belőle, viszont amilyen mennyiségben hullik most az kb véget vetne a játéknak. Mindent csak roflstompolnának a játékosok.

    Nem ismerlek, szóval nem tudom mennyire figyeled amik esnek neked, de vannak közte olyan dolgok amire lehet azt hiszed nem érnek semmit, közben meg egy vagyont érnek.
    Csak példának itt van. Még lehet olcsón is adtam, de tele van a táska cuccal, el kell adnom őket, nem rohadhat minden az AHn :P
    vagy pl ez kicsi a DPS? Str van egy wizard fegyveren? Kit érdekel crit dmg + socket!

    És ha érdekel nem vettem vagy adtam el semmit RMAHban, egyszerűen csak Act2 farmolásából esnek a cuccok, adom el őket és veszek jobb geart. Így öltem le diablo-t tegnap Hihetetlen ugye?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák