Aktív témák

  • whitezo88

    nagyúr

    egy oldalról:

    Skidrow emulátort letöltöttem, felraktam, teszteltem. Kb. 1 órát szenvedtem vele, de rohadtul megbántam. A játék ugyan fut, meg tudsz benne menni, de pl. nem kapsz alap fegyvert a kezdésnél (nem vicc), így mondjuk egy demon hunterrel elég érdekesen indul a játék úgy, hogy ugye eleve nem tusz támadni, mert a skilled csak crossbow-val tudod használni. A másik, amin besírtam az volt, hogy az első questnél, amikor a zombikat kell legyakni, egyszerűen nem jönnek, sőt simán ki lehet nyitni a kaput, és be lehet sétálni a városba.

    Egyébként kipróbáltam barbárral is, azzal legalább lehet ölni mobokat az elején, mondom tök jó. Leöltem 4 mobot, és kaptam vagy 8 magic cuccot, meg 1 legendary craft recipe-ot a kovácshoz. Csoda hogy nem dob eleve legendary cuccot 1-es szinten.

    Nem lehúzni akarom ezzel a Skidrow-t, mert igenis nagy teljesítmény, hogy már idáig eljutottak az emulálással, de még egyáltalán nincs kész, csak gondolom annyian sírtak az emu után, hogy kirakták félkészen. Számomra tanulságos volt ez így, mert 2 hónapja vártam az emut, és most, hogy kijött és látom mennyire szar, még jobban meg erősödött az elhatározás, hogy inkább megveszem, hiszen emuval soha nem lesz olyan a játék mint eredetiben.

Aktív témák