Hirdetés

Aktív témák

  • Andie

    őstag

    válasz Cadal #18736 üzenetére

    Látom WD kollega vagy :)
    Én ugyan még csak tanuló witch vagyok (lvl13), de máris volna 1-2 kérdésem:
    - megkaptam ezeket a békákat, de használhatatlanok elsőre. ugranak kettőt, és szétpukkannak. Hogy lehet ezekkel támadni? Bele kell menni az ellenfél szájába? De akkor meg engem darálnak le. Szal nem értem a lényegüket (vagy később erősebbek lesznek?)
    - hogy használod ezt a sok skillt? Mi van a bal-jobb egérgombodon? Mert ahogy látom, itt nem úgy van, mint D2-ben volt, hogy hotkeyyel váltok a skillek között, hanem van a fix 1-2-3-4 számozott skill, és a bal+jobbegérgomb. Namost nekem egyelőre a bal egér a 3-as lövésű darts, jobbegér a lassitó (zombikezes, de mostmár valami rúnástól ilyen kék, szellem-szerü lett), és 1-esen a zombi kutyák, 2-esen a léleklopás van. De néha asse tudom mit nyomjak, kicsit bonyi ez igy nekem, hogy 1-2(-3-4), jobb, bal egér...

    Egyébként játék közben az jutott eszembe, hogy micsoda abszurd koncepció ez a Blizzardtól: vannak ezek a nagy übergonoszok, Baal, Mefi, Diablo és társai, erre jön egy tanuló, kvázi parasztgyerek, 0 skillel, 0 exp, és nekiáll a nagy útnak, elpusztitani a főgonoszokat és megváltani a világot. Miért nem eleve egy képzett, gyakorlott, minden hájjal megkent, lvl99 harcos indul útnak? :) (tudom, akkor nem lenne játék a játék)

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Aktív témák