Aktív témák

  • Andie

    őstag

    Hüüü, gyerekek, el sem kezdem olvasni ezt az 1000 hsz-t amit tegnapelőtt óta produkáltatok :)
    Én tegnap este tudtam 1 órát játszani, miután gyerkőc elaludt, végre elértem a Skeleton King kamrájáig, de oda már nem mentem be, az előtte lévő checkpointnál kiléptem. Majd ma! :)
    Nagyon izgi a játék, élvezem minden képkockáját, fantasztikus, hogy minden interaktiv, harc közben röpködnek a berendezési tárgyak, hullik szét a fal, stb stb. Végre volt 1-2 világosabb rész, ahol nem a homály és a sötétség uralkodott, ott már azért látszik, mennyire szép is ez a játék.
    Végre kaptam 1-2 runát a skillekhez, kezd ez is kikristályosodni előttem. Ha jól értem tehát, akkor a kiválasztott skillt lehet erősíteni különböző fajta rúnákkal? És a skillek maguk már nem fejleszthetők tovább? Tehát itt már nem lesz X szintü képesség, hanem pusztán 1x megtanuljuk és aztán használjuk? Max a rúnákkal lehet erősiteni?

    A másik kérdés még számomra a kovács. Azt értem, hogy most betársult mellém, és segít. Megjelent pár fül az adatlapján, egyikben összerak, másikban szétszed magic tárgyakat. Szétszedettem egy ócska valamit vele, és kaptam érte 1 fehér duncos üveget. Ha jól értem, ez kell az összerakáshoz (crafting?). Ki is próbáltam csináltattam vele valami csizmát, amihez 4 üvegcse kellett, meg egy még valami (egy csizma?) - csinált is nekem valami jópofa surranót.
    Namost hogy lehet ezt befolyásolni? Tehát pl nekem egy olyan (d2-beli) sárga kard kell, ami tud ezt-azt amazt... akkor mit adjak neki oda? Itt jönnek a képbe a receptek? :F

    Vagy majd mindenre választ kapok, csak jáccak... :)

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Aktív témák