Hirdetés
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Warships
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
neil_mullen
aktív tag
sziasztok!
hamarosan szeretnék venni egy inspiron 17r gépet. használtan venném, és nincsenek hozzá papirok, de a service tag alapján még garis. ilyenkor lehet itthon érvényesíteni a garit, ha esetleg valami probléma van vele? (a gép amugy cseh vásárlású)
köszi
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
neil_mullen
aktív tag
válasz szabonagyur #40702 üzenetére
olvasgattam itt a hozzászólásokban hogy elég sokan honosíttattak, akkor nem lehet nagy kunszt (ha jol olvastam ingyenes). viszont az nekem nem jött le hogy tudni kell az előző tulaj adatait?
-
neil_mullen
aktív tag
hát ma felhivtam a dell-t. ezt az oldalt emlitették, és hogy a csillaggal jelölt mezőket kötelező megadni (előző tulaj neve). ugyanakkor külföldi forumokon azt is olvastam hogy a no information szöveggel is működik a folyamat. az ügyintéző nem igazán volt képben/segítőkész, lehet megpróbálom írásban.
-
neil_mullen
aktív tag
Sziasztok! Egy E6540-nél van valami specifikáció(felbontás pl.) ami alapján ki lehet deríteni hogy TN vagy IPS paneles?
-
neil_mullen
aktív tag
Sziasztok! T54FJ akksinak ki lehet valahogy deríteni a gyártóját anélkül hogy az akksit beraknánk a gépbe?
-
neil_mullen
aktív tag
sziasztok! vettem egy e6540-et, de sajnos kicsit lötyög a töltő adapterének a feje a gépben, néha ki is csúszik akaratlanul. szerintetek van valami megoldás rá (szétszedni és meghúzni esetleg valami csavart), vagy csak a csere marad?
-
neil_mullen
aktív tag
válasz Tsebacsi #73030 üzenetére
Szia! "DC-in kábel mozog" mármint a DC foglalat mozog a laptopban?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest