Új hozzászólás Aktív témák

  • egeristi

    csendes tag

    Sziasztok!
    Vettem egy Inspiron 6400át Core2Duo T7200,X1400,120gb,2gb ram,WSXGA.
    Volna egy pár kérdésem, nagyon örülnék, ha egy-ketten részletesen tudnátok válaszolni ezekre a kérdésekre, kb 2 hete keresgélek fórumokban eddig siker nélkül.Fomtos lenne és nagyon hálás lennék a részletes válaszokért.

    1. Ugye van ebben a gépben egy 128 megás X1400, ami további 128 megát tud a ramból venni. Ezt lehet vhogy szabályozni? Mennyire jó/mire jó ez a kártya? Nem nagyon játszom de Fifa 2007et néha szeretnék, ennek a dobozán 64mb grafikaigány van, és mégis néha megkad pedig e káryta elméletben 256os... Fel akarta rakni a dell.com driver részében lévő Ati Catalystet de ez újratelepítés után sem indul el. Szóval kb mennyire/mire jó ez a kártya illetve lehet-e vhogy szabályozni h éppen mennyi megás legyen?

    2. Ha nincs tápona gép gyengébb. Jóval. Kérdezném hogy be lehet-e állítani vhogy hogy ugyan olyan erős legyen táp nélkül is. A dell quikseten maximum performance beálítással is játszhatatlan a feljebb említett Fifa, ami tápon a néhai akadás ellenére bőven élvezhető. Engem nem érdekelne h gyorsan merül mivel 9 cellás akksim van, de kéne ugyanez a teljesítmény akksiról mint tápról.

    3. Dell Support 3.2-t inkompatibilis Windows hibaüzenettel nem engedi felrakni. Mire lenne ez jó/miért nem siekrül felraknom?

    4. A beépített Sony DVD/Cd íróval max hányszhorosan lehet cdt írni? Nekem eddig max 10xesen sikerült valóban ez lenne a maximális érték? Függ ez attól h tápon van-e a gép?

    5. A Dell Notebook system software(http://support.dell.com/support/downloads/type.aspx?c=us&l=en&s=gen&SystemID=InspironI6400/E1505&os=WW1&osl=HU&deviceid=3601&libid=7)
    telepítése rendben lefut, de nem látoma gépen sehol. Mire lenne jó ez a szoftver, és hogyan lehetne telepíteni?

    6. Leformáztam a vinyot mivel egy angol Media Center volt rajta. Azóta nem megy a Media Direct gombom. Mire lenne ez jó, illetve hogyan állítsam helyre?Egyáltlán volt ebben a gépben valamiféle windows restore lehetőség, és ha igen leölte-e a formázás v rejtett partición van?

    Kérlek próbáljatok meg nagyon részletesen kérdésenként válaszolni, nagyon fontos lenne nekem!
    Köszi előre:Egeristi

    Egeristi

Új hozzászólás Aktív témák