Új hozzászólás Aktív témák

  • LeventeV

    senior tag

    válasz Drughi #87782 üzenetére

    Nem akartam felindulásból hirtelen semmit visszaírni (nem lehet tudni mi lesz alapon), csak annyit írtam, hogy húsvét van és jelentkezzen kedden, mert ünnepnapon nem szeretnék ezzel foglalkozni. Azóta nem jelentkezett, én meg nem fogom hívni, az ő dolga.
    A pénzt nem euróban követeli, azt csak az autó teljes árához való összehasonlítsáképp adtam meg ebben a formában.

    Én úgy gondolom, hogy korrekt módon jártam el a dologban, nem ordibáltam, nem szidkozódtam, elismertem, hogy hibáztam és elrendeztem az ügyet. Gondolom ezért is próbálkozott be, mert látta, hogy tisztességesen járok el az ügyben, hátha kifizetem az autó teljes tatarozását.

    Szerencsére ismerős imserőse alapon fel tudom venni a kapcsolatot egy ügyvéddel a napokban, egy konzultációt nem fog felszámolni. Viszont megnyugtatóak voltak a hozzászólások. Köszönöm :R

    @local1: Csak így volt hajlandó megegyezni. Biztosító a koccanásért nem nagyon fizetett volna neki csak nagyon jóindulatúan 30 000 forintot (fellebbezéssel, alapból ha 20-at kapott volna akkor az már jó). Nekem így azért érte meg, mert ha rendőrt hívtunk volna akkor a kiszabott bűntetés valahol ekörül az összeg körül lett volna, ráadásul a jogosítványom bevonását is kockáztattam volna. Akkor abban a pillanatban ez tűnt a jó megoldásnak, viszont ha bíróságig fajul az ügy, akkor lehet jobban jártam volna a rendőrséggel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák