Új hozzászólás Aktív témák

  • pomorski

    őstag

    válasz RandomName #153114 üzenetére

    Ön az tanárnő??! Számtalanszor leírtam Önnek, hogy ha nem ért valamihez, akkor ne erőltesse a dolgot!

    Viccet félretéve, próbálok reagálni építő jelleggel az írásodra!

    „Ha a három oldal hossza meg van adva, és nincs egyéb infó mellé, akkor az a háromszög valid.” -Hááát ez nem teljesen fedi a valóságot; lásd hcs57 válaszát!

    „A háromszög leírása hogy három vonal határolja.” -Feltéve, ha metszik egymást a körívek, amikor megpróbálod megszerkeszted a háromszöget.

    „Másrészt. Tanulni kell a kretén számokkal való számításokat/átváltásokat is, tehát ha valami 20cm, 160mm, és 10dm hosszú az egy rohadt nagy, és vékony ék.” -Nem a kretén számokkal való átváltás a probléma, hanem teljesen más a gond. Tehát ha a háromszög nem létezik, akkor hogyan lenne kerülete?!

    mongo, Aryes (és többiek): Érdekes módon a kisTK-ban nem azért járt ötös, kisötös, dicséret, vagy egyéb poz. motiváció, ha jó volt a gyerek, ügyes volt a gyerek, hanem azért járt, ha pl. kihegyezte a tanár ceruzáját, vagy megvakarta a tanár hátát. Ilyen gané ember volt a gyerekem osztályfőnöke, és emellett az volt a baj, hogy szakmailag nulla volt. Ez meg nekünk már túl sok volt, ezért vittük át máshová, ahol jobb helye van.

    Tudom, hogy mindenhol vannak jó tanárok, jobb tanárok, mindenhol előfordulnak alkalmatlanok, stb. (lásd zeon.hu bejegyzése), de nekem speciel csak azzal az egyel van/volt bajom, aki miatt iskolát kellett váltania a gyerekemnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák