Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    válasz proci985 #31277 üzenetére

    Ja igen, fegyverek. Nem túl bonyolult, két távolságit használok, LMG és Shotgun, meg egy közelharcit. Távolságik esetében a tűzgyorsaságot részesítem előnyben inkább, míg melee esetén a minél nagyobb sebzést wgy ütéssel.
    Shotgunból rengeteget teszteltem, a Militech Crusher (Zúzó) lett a befutó, már vagy 30 órája stabilan ezt használom. Főleg a Sandyvel működik jól együtt, szóval ha inkább a Berserk mellett döntesz, akkor valami duplacsövű jobb lehet.
    LMG-ben még a tesztfázisban vagyok, eddig Hansen iconic géppityuja vált be legjobban, bár erre nuku mod van. A lényeg a minél nagyobb tárméret, az Onslaught perkkel való együttműködés miatt, illetve alapvetően azt vettem észre, hogy az összes LMG-vel, és shotgunnal kapcsolatos perk is a lehető legnagyobb tárakat jutalmazza.
    Közelharcinak pedig a Hammer, erre rengeteget vadásztam, az Állatok boxklubjában, ahol a Rinoszéroszasszonnyal kell megmérkőzni, ott tuti árulja egy vendor.

    A Kalapács hamar felzabálja a staminát, akkor szoktam LMG-re váltani és azzal aprítani Doomguy módjára, ha pedig elkezd fogyni az élet akkor jöhet a Sandevistan és a shotgun. Utána vissza melee-re. Nagyjából ez a körforgás a harcmodorom.

Új hozzászólás Aktív témák