Új hozzászólás Aktív témák

  • muxi-muxi

    senior tag

    Pár óra 2.0-ra húzott Cyberpunk után már vannak benyomásaim, ezek:

    Nekem a skillfa már pöttyet barokkos. az egyes diszciplínák már-már kínosan szakbarbári magasságokba mutatnak (kb. ilyen: "ha megutöd az ellenfeledet szerdán, akkor lila zoknis dühöngést kapsz, ami 15%-al megdobja a közelharci sebzésedet"). Nem mondom, h nem találtam köztük hasznosat, de azért na. A pontok újraelosztásával viszont lehetővé tették, hogy gyakorlatilag ha elfuseráltad a karaktered, itt most rendbeteheted (EGYSZER) - ez nagy piros pont. A bevezetett skillfa nagyon hasonlít a Witcher 3 B&W-ban láthatóhoz.

    Állítólag a level cap 50-ről 60-ra nőtt. Érdekes, hiába viszem a maradék küldiket, nem jár XP emelkedéssel a progress baron. Talán majd a DLC-ben. Ami viszont jól jön, hogy a különböző típusú ellenség megsemmisítésért még mindig járnak tapasztalati pontok, amivel tovább uppolhatod a karidat.

    Grafika: Még szebb, eddig sem volt rá panaszom. Időközben sikerült egy 4080-asra valót farmolnom és egy 5800X3D-vel kajáltatva nagyon vállaható FPS-eim lettek 3840X1600-ban. Mindez MINDEN maxon, képélesítés levéve nullára, DLSS pedig "minőség"-re állítva. 70 FPS a belvárosban, a mindezidáig legdurvábban szaggató Arasaka Reconciliation Parkban.

    Összefoglalva: gondolom a megjelenésre is ilyennek álmodták meg, csak még kellett vele szenvedni három további évig. Ha a DLC szintje megüti a W3: Blood and Wine szintjét, simán hátradőlhetünk. Bugok vannak-lesznek, ezen már kár rugúzni, kiirtanak százat, belekerül százötven, ez ilyen :DDD

    Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

Új hozzászólás Aktív témák