Új hozzászólás Aktív témák

  • gV

    őstag

    ez a fotómód milyen jó móka :DD
    de inkább csak linkelem, mert pici nő ver(t) (nagy darab) embereket
    [kép] [kép] [kép] [kép]
    de nem ez a fő amiért beköszöntem, hanem:

    a játék vége
    kezdem a negatívummal. engem nem győzött meg ez az utcai hírnév arról, hogy ez jól működik. elértem az 50. szintet és még mindig mindenkit le kell csapnom, hogy véget érjen a harc. aki játszott a metro exodussal az tudja, ott ha 10-ből eltettél 6 embert a többi megadta magát. valami ilyesmit vártam volna. meg több kiberver cuccot.
    a másik ez a NC legendája dolog. itt is kellene valami kézzelfogható nekem, pl. mint a Vice Citybe a poló ha 100%-ra kivitted.

    tehát ami nekem kézzelfogható és ami miatt végül nagyon jó szájízzel néztem a végső stáblistát az a párkapcsolat kimenetele.
    tehát céges nővel voltam aki Judyval összejött. vagyis számomra a legmesszebb volt a Panam szálas befejezés. többek között szerintem néha eléggé HP (így hiába néz ki jobban, mint Judy, belső értékei miatt utóbbi szimpibb) valamint a nomádoknak ez a még a WC-re menésre is tervet készítünk ami aztán nem úgy alakul még a végső harcban is felb..ta az agyam. meg aztán Johnny is pofázott, hogy neki tartozik Rouge. csak többszöri végiggondoláskor jutottam odáig, hogy nekem meg Panam tartozik szóval k..s Johnny.
    legelösször a Hanakos véget vittem ki. (ja, nem igazán vittem először a mellék küldiket :B ) szerintem ezek nem annyira rosszak, mint a neten lévő befejezés rangsorolásokban teszik. számomra a öngyilok majd V testében Johnny a legalja.
    aztán Rouge-os mikor marad V a testében, de Judy mégis elhagyja fájt, de érthető, hogy elege van a városból.
    a titkos 10% hijján nem jött össze :((
    na, de akkor a Panam szál. ennél nem sza..tam V-jé a testje Johnny, huzzá. szóval ott állunk a várost bámulva Panamel. próbálom hívni Judyt, nem veszi fel. mondom mi a tosz. pár elutasításból már kiderült, ha férfi V, Panam összejön vele, aki meg mással jön össze azt szívatják a fejlesztők(?!), há' pedig a másik szálon Judy megy amerre lát, lehetne most is :U aztán beülünk a kocsiba, nézek hátra ide beférne a csajom b+. aztán megállunk kiszállok és ott van Judy is, ekkor még azt hittem csak búcsúzni. de nem, jön velünk :Y végső jelent alatt még feleszméltem, hogy ez faszi V-vel mekkora jelenet (ha egy pár Panamel), de a slusszpoén a stáblistás Judys videoüzi, na az kárpótolt :C
    csak veregetni tudom a vállam, hogy a nekem ehhez a történethez legegyértelműbb céges vonalat választottam. a női karakter meg egyértelmű ha egy játékban nézegetni kell akivel játszom akkor az ha lehet nő legyen. akit ha még ráadásul én határozhatom meg, hogy kinézzen ki/öltözetét akkor legyen olyan ami egyébként is az ideálom.
    ..és így ért engem utoljára a legjobb vég.
    jó játék :K

Új hozzászólás Aktív témák