Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Azért az szomorú - elnézést a Cbyerpunk 2077 fanboy-októl és a tehetősebbektől, akiknek nem nagy kiadás az a cirka 72K egyetlen játékért -, hogy idáig jutottunk, miszerint lassan tényleg egy komplett gép árát elkérik egy nyavalyás programért. Ami ráadásul GOG-os lesz, vagyis DRM nélkül jelenik meg, azaz másnap már mindenki letöltheti ingyen a nagyobb torrentoldalakról, és lényegében aki fizet érte, az csak a fizikai extrákért ad annyi pénzt, amiből egy komplett gépet össze lehetne rakni.

    Komolyan, lassan már ahhoz is kölcsönt kell felvennünk, hogy megvehessünk egy játékot? :F :(((

    Ne értsetek félre, nem bántásból írom, én is megveszem a normál kiadást, mert ha valaki, akkor a CD Projekt megérdemli a támogatást, viszont amit manapság a kiadók művelnek, az lassan a pofátlanság határát súrolja. Nemrég még 12K-ért mindenféle extrával megpakolt gyűjtői kiadásokat vehettünk a játékokból, az utóbbi pár évben meg akkora emelkedésbe kezdtek az árak, hogy szinte félévente bukkan fel olyan, ami láttán csak annyit mond az egyszeri játékos, hogy: WTF???

    Ma már a legsilányabb kiadásokat is aranyáron adják, egy szimpla DVD-tokban, még lemez sincs benne, sőt, környezetvédelmi okokra hivatkozva még kézikönyv sem, csak egy darab papírlap, rajta egy aktiválókód, oszt csókolom. És ezekért simán elkérnek alaphangon 20K-t, és ebben ugye még nincs egyetlen DLC sem, amikért később még pluszban elkérnek ugyanannyit, mint magáért a játékért.

    Még egyszer elnézést, de tényleg dühítő, hogy milyen anyagias lett ez a világ... :(((

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák