Új hozzászólás Aktív témák

  • Darabokra

    senior tag

    Tegnap sikerült megvenni a játékot Xbox One X konzolra, bár nem tudom mit vártam, hiszen olvasgattam itt előtte.

    4-5 óra játék után én azt mondanám, hogy ez rendben is lenne, ha nem lett volna ekkora a hype ami a játék körül ment éveken keresztül. Na meg persze a Witcher 3 után messze nem ezt várta az ember.

    Szerintem a látvány ezen a konzolon retek. Jó persze, hiszen "lastgen".. Igen? És a RDR 2? azért valamit letett az asztalra látvány terén még a sima slim ps4en is valamint One S-en és a részletesség is nagyon megvolt. De van még számos játék ami valahogy kinéz, de ez?? kb akkora csalódás látvány terén, mint az első Watch Dogs. Kár magyarázni, nevetséges. Persze mindent maxra húzva PC-n, 300 ezer ft os videókártyával kinéz valahogy, és ezért dicséritek.

    Élettel telinek egyáltalán nem nevezném a várost, vezetés közben nem sok interakciót látok, de nagy tömeget sem, sehol. Sivár az egész. A karakterek számomra rettentően unalmasak, kb a Far Cry 4-el voltam így, azt soha nem is tudtam fél óránál tovább játszani.
    Rá se ismerek a CDPR-re, a Witcher 3 is szebb egyébként, pedig 5 éves játék. És ami ez a jaték körül ment évekig meg a sok halasztás, ezzel kéne megelégedni és ajnározni a játékot? Hát szerintem nem, és ahogy nézem, nem csak én vagyok egyedül ezzel.
    Talán még ide lehetne hozni a Mafia III-at is, amekkora hype volt körülötte, aztán milyen lett a játék végül. Persze az is kinéz így, az a röhejes.

Új hozzászólás Aktív témák