Új hozzászólás Aktív témák

  • hothead2

    tag

    válasz razorka777 #1036 üzenetére

    Ho-hó!!! Tegnap vettem egy F12-es Berlinettát, ma megjött délkörül felépítettem stage 1 komplett és most délután vettem még rá stage 2 váltót nitrót kipufogót majd bezúztam. Kijött belőle öt fusion part, és stage 6-os motor és gumi. Ezek hiányoztak, igaz még hiányzik a nitró meg a turbó, és még vagy 70 db fusion part, (azok többségét az f488-ba építettem) de haladok lassan előre, bár még mindig a f488-al szeretek versenyezni. Ahhoz sajna sokkal több stage 6 hiányzik kb négy vagy öt. De jó hír azoknak akiknek F12-ese van. Ilyenekkel is szoktak sajna alázni engem is. Most gyűjtöttem egy hétig az ezüst és bronz kulcsokat, kíváncsi vagyok mi jön ki belőle. Majd beszámolok.

    Ja igen, live race-n újabb vicces hibába futottam, lényegében az mint amiről van fent videó, hogy az én kocsim és a versenytársam állunk a rajtnál, visszaszámlálás rajt az autóm kifut a képről, csak annyi benne a csavar, hogy a rajtnál szellem kocsi áll fel a rajtvonalra a túloldalon, és a szellem kocsiban ülő versenyző fekete körvonala látszik ahogy ül a kocsiban.

    Másik hiba, elrajtolok az ellenféllel, lehagyom már a rajt pillanatában, táv felénél elhúz mellettem az ellenfél, már előre bosszankodok, hogy megint jól átqrt a progi, befutok, kiírja, hogy nyertem és az összegzésnél kiírja hogy az ellenfél csúcs sebessége 66MPH az enyém a szokásos 225. És most már tuti belefutottam jó pár szimulált versenybe, amikor nem bot az ellenfelem és rendre hat ezreddel nyomnak le. Ez már kiakasztó, ahogy az is mikor 10.6-ot átlagban tudok, és egy gyenge ellenfél háromból készer-háromszor lenyom úgy, hogy hibátlan futam esetén is szándékosan 10.7-es időt futtat velem. De ha nem ilyen ellenfelet kapok akkor olyat aki 10.4-es fut. Ilyenkor szokott elmenni a kedvem az egésztől.

Új hozzászólás Aktív témák