Új hozzászólás Aktív témák

  • YASKATIR

    aktív tag

    válasz Dexar007 #4316 üzenetére

    Ugy erzem magam, mint amikor egy szelsojobbos vagy egy szelsobalos emberrel "beszelgetek" (esetleg egy melyen vallasos emberrel). Pontosan ugyan olyan elvakult, szelsoseges nezeteket vallasz mint az emlitett ket szekertabor es a tenyeket meg veletlenul sem veszed figyelembe... Erre en inkabb nem lennek ennyire buszke...

    (#4317) KilgoreTrout: Teljes mertekben ertettem, hogy te mirol beszelsz. Ha ez ugy lenne, ahogy mondod, akkor az emberek nem XLM-et meg XRP-t (de fokent nem XLM-et) vettek volna, hanem ETH-t. Egyebkent miert probalod az XLM-et osszemosni az XRP-vel? Az XLM pont azert jott letre, hogy legyen az XRP-nek egy decentralizalt alternativaja, amit nem mas, mint az XRP egyik alapitoja hozott letre.

    Ez pedig hulyeseg:

    "Logikus, hogy a bankok által "támogatott", a hagyományos bankrendszert kiszolgálni próbáló"

    Mutass mar egy kapcsolatot az XLM / XRP es a bankok kozt. Az eddigi legkomolyabb penzintezmenyek amik XRP-t haznalnak (tesztelik) az a WesternUnion es a MoneyGram. Ezek pedig tavolrol sem bankok. Igazabol a Royal Bank of Canada tesztel egy ETH alapu blockchain rendszert, szoval az ETH most kiszolgalja a csunya, gonosz bankokat?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák