Hirdetés
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz markussandor #2348 üzenetére
2 falud van?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
-
markussandor
senior tag
válasz markussandor #2348 üzenetére
Helyreigazítás!
A "kiképző tábort" megszüntetjük, hiszen a "Nagy kukackák" testvérklánja a "kicsi kukackák" ugyanezekkel a feltételekkel vár minden kedves érdeklődőt!
-
lezuvius
őstag
Komolyan?
Akkor baj van,mert felül írtad a profilodStay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
dragonfx
veterán
válasz markussandor #2356 üzenetére
én ezt az egyet is elszurtam elég szépen... szerintem ebben az évben nem fogok th9re menni"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
szimike79
őstag
válasz lezuvius #2358 üzenetére
Hungary Reloaded? co leader imi.
nem az enyém a profil. barátomé. sehogy nem tudjuk visszavarázsolni.
A profil neve stimmel ha belep a játékba de a másik falu jelenik meg nálunk meg a klanban a játékban a másik falu nevén fut. valami nagyon összekeveredett.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
lezuvius
őstag
Tisztan kellett volna belepni a fiokokkal s akkor nem lett volna baj.
Patrikek kivaltak azt tudom,nekem is mondtak,hogy reformok lesznek,azt nem gondoltam,hogy ekkora
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
HaliHUN
tag
War sorsolásnál általános fejlettséget néz. Ha 9 percenként restartolod a keresést, valószínűleg fair ellent kapsz.
-
dragonfx
veterán
válasz HaliHUN #2364 üzenetére
miért pont 9 percenként? ez le van írva valahol?
egy ujabb uncsi cw nyertünk, de xar ez így egy cosmo inaktív klán van igy nem vizsgázika védelem. max az hogy aki jön sarival jön és ujbol tudom ocska z airdef.em."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
markussandor
senior tag
válasz dragonfx #2359 üzenetére
az úgy volt, hogy a gyerekem annó elkezdte a coc-ot a mobilomon, majd megunta, én akkor még nem ismertem a játékot, aztán a táblagépemen is elkezdett vele játszani, a saját fiókjában, ezért ott újat kellett kezdenie, mert nem lehetett a különböző e-mail címek miatt folytatnia
én közben elkezdtem egy szűz falut magamnak, aztán amikor menteni akartam a felhőbe, közölte, hogy akkor ő betöltené a gyerek régi, TH2-es faluját
emiatt új mélcímet tettem a telóra, és sikeresen mentettem a falumaztán ahogy telt az idő, és fejlődtem, a hosszú fejlesztések alatt unatkoztam, ezért elkezdtem játszani a gyerek falujával, azóta is tolom, egy TH-val kisebb, mint az enyém
karácsonykor meg rábukkantam egy másik, szintén a gyerek által félbehagyott falura a régi mobilomon, és épp volt sok időm, azt is elkezdtem tolni
persze, most, hogy a meló ismét ellep, asszem a harmadikat abba fogom hagyni a következő szünetig, pont elég kettőt tolni :-)
szóval most a klántársak tudják, hogy msandor és dani ugyanaz a személy :-)
-
dragonfx
veterán
válasz HaliHUN #2369 üzenetére
jó tudni de ebből semmit ne értek csak a 10 percet.
Amugy hogy müxik ez van egy gmail címem amit használók, ehhez ugy van egy email tárhely amit egyben felhő google drive tárhelyként is kezel és ide menti a coc mentéseit a google+ asszisztensen keresztül?
mi van ha uj mobil veszek. régi gmailal bejelntkezek majd felinstalálóma játékot?
a régiről le kell törölni vagy nem? vagy ez számít?ha a régi telon és uj készüléken(mondjuk telo mellett tab.on) tudok 2 helyen 1 faluval játszani? természetesne enm egy időpontban..?
mennyiben más a sztori ha mondjuk behal a telefon kuka...és ujjat veszek.?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Moser86
csendes tag
Sziasztok! Frissen alapult Legacy of Huns (#8LU98QP0) Klán új tagokat keres. Lvl 30 és 1000 trophy a belépő. Ha elérjük a 10-es tagságok azonnal indul a cw.
Evolution: Siemens M35 -> Siemens A50 -> SE K500 -> SE K750 -> HTC Desire -> HTC One S -> LG G2 -> G4 -> ONEPLUS 6 -> 7T -> PIXEL 6 -> PIXEL 7PRO -> S24 ULTRA
-
markussandor
senior tag
ha még nem olvastátok volna, egy lelkes klántársam írta ezt a kezdőknek szóló leírást: http://logout.hu/cikk/clash_of_clans_leiras_magyarul/teljes.html
köszi w0rt3xx!
-
dragonfx
veterán
If you decide to upgrade your Laboratory while there's a research going on, It will not halt the research progression and will continue regardless, as if you have not upgraded The Laboratory. However the research progress bar will not be visible during the upgrade of the building because It is replaced by the building upgrade's progress bar.
király jol tudtam akkor."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
k.arnold
tag
Sziasztok. Meghívlak titeket egy jelenleg 40 tagú, és biztos tagokból álló klánba. Csak level 60 felett gyertek, kupa nem számít, de a minimum jelenleg 1100. CW-ket mostanság egész jól nyerjük (hála az új tagoknak is), illetve a folyamatos gyenge játékosok kiszűrésével. Hetente 1-2 war van nálunk, aktivitás kötelező, vagy lépj ki előtte.
Megtaláltok minket VADÁSZOK néven, csak 3db ilyen klán van
Sziasztok! -
PumpkinSeed
addikt
Az, hogy lehet, hogy megtámadtak 17% lett és 0 pontot kaptam érte?
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
lezuvius
őstag
válasz PumpkinSeed #2382 üzenetére
Ha leromboltàk a th-t,akkor igen.
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
hrvp
aktív tag
válasz PumpkinSeed #2384 üzenetére
Ha semmit nem rombolt le, akkor nem lehet 17%...
-
PumpkinSeed
addikt
-
PumpkinSeed
addikt
válasz redbiro #2387 üzenetére
Amúgy van valamilyen taktika az ellen, hogy kiraboljanak 50-es szinten vagyok és legtöbbször ilyen 60-70-es szintűeket dob. De az 1400-as rating viszont kell, mert ott dob olyan ellenfeleket akiktől sokat hozok el.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
mrpet
tag
Sziasztok! Ma valami szerverkarbantartás miatt nem lehet belépni a CoC-ba. Valaki nem tudja véletlenül milyen újítások lesznek a frissítésekkel? Vagy lesznek egyáltalán újítások?
-
kolbika123
csendes tag
Sziasztok!
Már korábban írtam hogy gyertek a Hungary dominat klánba.
Most az első 5 elder rangot kap és a feltétel most csak 1000 kupa.Üdv: Kolbi
-
sztanozs
veterán
válasz kolbika123 #2392 üzenetére
elder, coleader - bírom azokat, akinek ez számít...
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
dragonfx
veterán
nem tudájátok hogy androidon mi a minimális rendszekövetelménye a játéknak?
mert lehet veszek egy tab.ot és szeretném ha azon is menne?
quadcore 1.2 1gb ram elég gondolom mert a telom is ilyen. vagy elég kevesebb is?[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
Új hozzászólás Aktív témák
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest