Új hozzászólás Aktív témák

  • mcganyol2

    csendes tag

    4850-em van catalyst 8.12-vel. monitorom egy Fujtsiu-Siemens S3260W.

    a windóz(xp32bit,sp2) asztalt ha 1440*900-nál nagyobbra állítom, akkor nem ad képet (érdekes módon nem adja a no signal feliratot, sem out of range...) analóg kábelen tökéletesen működik ennél nagyobb felbontásokon is (a frekit többször is ellenőriztem, 60Hz). a dvi kábelem egy 5m-es dvi-d dual link.

    idegességemben elindítottam egy játékot, aminek a beállítása 1920*1200 volt... és tökéketesen megy a dvi kábellel!! direkt megnéztem az osd menüben, ki is írja, hogy ő most 1920*1200/60Hz.
    de ennél még dúrvább, hogy ha már megy a játék az adott felbontáson, és kikapcsolom a monitort, majd bekapcsolom, akkor megint nincs kép!!! a monitor pedig megy, mert a hangszóróiból szól a játék zenéje, de nincs kép, meg nem írja, ki hogy no signal. amíg ki nem lépek és újra nem indítom a játékot addig ez így is marad. ugyanez a helyzet, ha alt-tabolok az asztalra aztán vissza.

    hát ez mi? :) remélem valaki találkozott már hasonló problémával és megosztja velem a megoldást.

    A catalyst beállításoknál próbáltam az alternatív DVI üzemmódokat (Reduce Dvi frequency on high-resolution displays), a 43Hz-et meg hasonlókat, mert fórumokon azt olvastam ez esetleg megjavíthajta, de nem.

    ja és a 8.7 catalystről updateltem, remélve, hogy az megoldja a gondokat, de ugyanolyan maradt :(

Új hozzászólás Aktív témák